Itt a Wellis (képgalériával)2021. március 19. (péntek) 17:00 - Fejlesztésnews/10159_0_300.jpgEurópa legnépszerűbb jakuzzija Ózdon: hamarosan indítja gyártását a Wellis új telephelyén.

A néhány fős családi vállalkozásból induló, mára világsikerre törő Wellis Magyarország Zrt. megkezdte a fejlesztési munkálatokat a 2020 őszén vásárolt ózdi telephelyén, ahol a közeljövőben 800 új kollégának biztosít majd munkavégzést. Az ózdi és dabasi központtal nem titkolt célja a magyar gyártónak, hogy a jakuzzi gyártás élvonalába lépve a világ legnagyobb medence kibocsátását bonyolíthassa le.

„Wellness termékeink iránt Európában jelentős a kereslet, ennek egyik fő oka a helyi márkák iránti bizalom növekedése. Ezzel párhuzamosan Európán és Amerikán kívül a Közel-és a Távol-Keleten folyamatosan bővül a kültéri medencék piaca” – mondta Czafik Zsolt, a Wellis vezérigazgatója.

A tavaly bezárt ózdi elektronikai üzem telephelye 2020-ban került a Wellis tulajdonába, mely beruházással a cég 22000 négyzetméter alapterülettel növelte gyártóegységei alapterületét. Ez a bővítés akár napi 200 jakuzzi gyártását is lehetővé teszi. Jelenleg is folyik a csarnok belső kialakítása, illetve az üzem előkészítése az automata gyártósorok érkezésére. A komplexumhoz tartozni fog egy 27 000 négyzetméteres logisztikai központ is, melyben az alapanyagokon kívül több ezer jakuzzi eltárolására is lesz lehetőség. A cég áprilisra tervezi a próbagyártások beindítását, májusra pedig már konkrét gyártási terv van kidolgozva.

„Kiemelt hangsúlyt fordít a Wellis a kollégái elégedettségére, ezért a közösségi terek, étkezők, öltözők és mosdók is korszerűsítésre kerülnek. Bízunk benne, hogy az ózdi telephely indulásától kezdve – a jelenleg is folyó intézkedésekkel – létre tudunk hozni egy biztonságos és motiváló munkakörnyezetet, ahol a munkavállalóink jól érzik majd magukat és örömmel jönnek be reggelente dolgozni. Szeretnénk elérni, hogy minden egyes kollégánk a saját munkájának sikereként élje meg a Wellis világhódítását” – tudtuk meg Reich Lajostól, a Wellis operatív vezetőjétől.

A munkavállalók toborzása komoly stratégiát kíván a humánerőforrás-osztálytól. A 100 fő körüli kezdő dolgozói létszámot 2021 decemberéig 500 főig kívánják bővíteni. Jelenleg is folyik Dabason a már felvett munkatársak képzése, betanítása. Az érdeklődők a nyitott pozíciókról tájékozódhatnak a karrier.wellis.hu/allasajanlatok.php oldalon. A munkavállalók jelentkezését az ozdmunka@wellis.hu e-mail címen várják.


0159_0_t 0159_1_t 0159_2_t 0159_3_t
0159_4_t
Vissza