Önzetlen segítség (képgalériával)2016. augusztus 18. (csütörtök) 19:00 - Városnews/4771_0_300.jpgCsepelről kapott adományokat a családsegítő és az átmeneti szállás. A ruhákat és lábbeliket a Jobbik ottani alapszervezete gyűjtötte. Városunkba az egyik tag ózdi kötődése révén jutottak el. A felajánlást Janiczak Dávid polgármester is örömmel fogadta, és felhívta a figyelmet az összefogás fontosságára.

Segítő szándékkal érkeztek vendégek Csepelről városunkba. A Jobbik ottani alapszervezete a rászoruló ózdiak számára gyűjtött adományokat. A háromfős küldöttséget Janiczak Dávid fogadta a Városházán. A polgármester elmondta, mindig örömmel veszik a hasonló felajánlásokat. Felhívta továbbá a figyelmet az összefogás jelentőségére is.

„A Jobbik Csepeli Alapszervezete látogatott el ma Ózdra. Adományokat hoztak a családsegítő és az átmeneti szállás számára. Sok meleg ruha is van közte, így akik rászorulnak, melegebben tudnak majd télen öltözni. Rászoruló családok is kapnak majd ezekből. Mi nagyon hálásan köszönjük a segítséget, ebből is látszik, hogy az összefogás nemcsak egy városban tud megvalósulni, hanem egy szervezetnek köszönhetően akár országos szinten is” - fogalmazott Janiczak Dávid, polgármester.

A Városházáról a Lehel vezér úti családsegítőbe vezetett az adományozók útja. A csomagokat itt is örömmel fogadták. A következő állomást az átmeneti szállás jelentette. A Jobbik Csepeli Alapszervezetének egyik tagja maga is Ózdon nőtt fel, és folyamatos kapcsolata van az intézménnyel.

„Azért gondoltuk, hogy ide jövünk el, mert nekem is van ózdi múltam. Az átmeneti szállás lakóival tartom is a kapcsolatot. Úgy gondoltuk, hogy nekik nagy szükségük van erre az adományra. Valamint a rászoruló családoknál is jó helyen lesz ez az adomány” - mondta Klocskó Katalin, a Jobbik Csepeli Alapszervezetének tagja.

A felajánlásokat minden állomáson szívesen vették. Az átmeneti és téli ruhák, valamint a lábbelik számos ózdi számára nagy segítséget jelenthetnek majd a jövőben. A dobozok és zsákok tartalmából mind a felnőttek, mind pedig a gyerekek részesülnek.


771_0_t 771_1_t 771_2_t 771_3_t
771_4_t 771_5_t 771_6_t 771_7_t
771_8_t 771_9_t
Vissza