III. Cipói Nap2017. augusztus 3. (csütörtök) 19:00 - Városnews/5953_0_300.jpgHabpartival, sztárvendégekkel és értékes nyereményekkel várja a III. Cipói Napra városunk lakóit a terület képviselője. A programok sora augusztus 5-én szombaton, délután egy órától kezdődik.

Most is szerepet kap a gasztronómia, de számos színpadi produkciónak is tapsolhat majd a közönség. Kiegészítő programban sem lesz hiány, többek közt kézműves foglalkozás, kosárlabda dobó verseny, hagyományőrző bemutató és lovagoltatás, valamint szabadtéri kiállítás is emeli a rendezvény hangulatát, de egészségügyi szűrővizsgálatokat is igénybe lehet majd venni. Zsuponyó Anett a térségben élők kérésére keltette életre a régi hagyományt, amely azóta is töretlen népszerűségnek örvend.

„Úgy próbáltuk a programokat összeállítani, a színpadiakat és a kiegészítő rendezvényeket is, hogy minden korosztály megtalálja a számára megfelelőt. Az elmúlt két évben nagyon sok pozitív visszajelzést kaptam. Szép számmal megjelent a város lakossága, én bízom benne, hogy ebben az évben is nagyon jól fog sikerülni” - nyilatkozta Zsuponyó Anett, területi képviselő.

Vissza