Pénzügyi tanácskozás (képgalériával)2017. november 30. (csütörtök) 19:00 - Önkormányzatnews/6347_0_300.jpg10 képviselő-testületi és 3 bizottsági hatáskörbe tartozó napirendi javaslatról döntött ma délután a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság. Némi pontosítás után egyöntetűen megszavazták a város Településképi Arculati Kézikönyvének elfogadására tett javaslatot, csakúgy mint az ezzel kapcsolatos településvédelmi önkormányzati rendeletről szóló előterjesztést.

Az Ózdi Városüzemeltetési Intézmények vonatkozásában tárgyalták az étkeztetési térítési díjak, valamint a téli útüzemeltetési és válságtervi felvetéseket. Nagy Zsuzsanna az intézmény igazgatója ez utóbbi napirenddel kapcsolatban ez év végéig a géppark bővülését helyezte kilátásba. A folyószámla hitelkeret igénybevételének előterjesztésére tett javaslat megosztotta a bizottság tagjait, többen is hozzászóltak e kérdéshez.

Ezután alapítványok támogatásának ügyéről, az önkormányzat belső ellenőrzési munkatervéről, közszolgáltatási szerződés módosításáról, illetve bizottsági hatáskörbe tartozó napirendekről esett szó a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság ma délutáni ülésén.


347_0_t 347_1_t 347_2_t 347_3_t
347_4_t 347_5_t
Vissza