Társulási ülés (képgalériával)2018. május 30. (szerda) 19:00 - Kistérségnews/6965_0_300.jpgAz Ózd Kistérség Többcélú Társulásának Társulási Tanácsa is megtartotta ülését Janiczak Dávid elnökletével. Négy napirendi pontot tárgyaltak meg, ezek közül kettő a társulás 2017. évi zárszámadásának elfogadásáról, illetve ugyanezen év maradványának felhasználásáról szólt.

Értekeztek még az Ózd és Térsége Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Integrált Intézmény által nyújtott szociális és gyermekjóléti ellátások formáiról, azok igénybevételének módjáról és intézményi térítési díjáról, valamint a belső ellenőrzési feladat tavalyi teljesítéséről, és az ennek legfontosabb tapasztalatairól szóló éves összefoglaló ellenőrzési jelentés elfogadásáról is.

Végül Varga László, az Ózdi Rendőrkapitányság kapitányságvezetője adott tájékoztatást a közbiztonsági helyzetről a friss statisztikák tükrében. Az első öt hónap adatai alapján a kapitánysághoz tartozó 43 településen hasonló helyzetkép látható, mint a korábbi időszakban, továbbá a nemrégiben történt arlói rablás miatt próbálnak több embert irányítani a községbe. Kiemelte, hogy január óta az Ózdi Rendőrkapitányság állománya továbbra sem vesz részt a határvédelemben a Délvidéken. A Társulási Tanács minden pontot egybehangzó igennel fogadott el.


965_0_t 965_1_t 965_2_t 965_3_t
965_4_t
Vissza