Hét gól (képgalériával)2018. október 16. (kedd) 19:00 - Sportnews/7431_0_300.jpgFordulatos mérkőzésen, hétgólos vereséget szenvedett hazai pályán a Lóci DSE. A hétvégén a hajdúböszörményi csapatott látták vendégül a Marosi István Városi Sportcsarnokban. A mérkőzés második felvonásában az ózdi lányok már nem tudtak felülkerekedni a nagyszámú gól különbségen, így a két bajnoki pontot a böszörményiek vihették haza.

Izgalmas összecsapás zajlott vasárnap délután a Marosi István Városi Sportcsarnokban. A bajnoki találkozó első félidejében lányaink jól tartották magukat. Hol egyik, hol másik csapat vezetett 1-1 góllal, de az ellenfelünk a félidő közeledtéhez egyre nagyobb előnyre tett szert. A játék során sok párharcot vívtak a felek, a durvább szabálytalanságokat a sípmesterek rendre kiállítással jutalmazták. A játék képe a fordulás után sem változott, a többgólos különbség viszont mindvégig megvolt a csapatok között, amely a második félidőre egyre csak növekedett. A végeredmény Lóci DSE – Hajdúböszörményi TE 20 – 27.

„Az ellenfél kapusa viszonylag jól leolvasta a lövéseinket, ugyanez volt az előző szezonban is. Az a baj, hogy az állóképességünk 15-20 percig elég, utána már oxigénhiányos helyzetbe kerülnek a játékosaink, és folyamatosan hibára kényszerítenek bennünket. Ezeket a hibákat ezen a szinten is már megtorolják” - nyilatkozta Barta Zsolt, a Lóci DSE edzője.

A vendégek jól kezdték a bajnoki menetelést. Eddigi három mérkőzésükből kettőt megnyertek, ám a DVSC U22-es csapatával nem bírtak. Eredményeiknek köszönhetően a tabella negyedik helyén állnak.

„Ózd az nagyon-nagyon kellemetlen ellenfél, főleg itthon. Most rutin érkezett hozzájuk a Bak Judit és a Kovács Évi pályára léptével. Megmondom őszintén tartottam ettől a mérkőzéstől, de véleményem szerint kontrolláltuk végig, úgyhogy megérdemelten vittük el a két pontot” - értékelt Nagy Attila, a Hajdúböszörményi TE edzője.

A mieink négy mérkőzésből hármat elveszítettek, és egy összecsapást tudtak megnyerni, így a tabella kilencedik helyéről várják a folytatást. A Lóci DSE-s lányok legközelebb október utolsó vasárnapján a Nyíregyházát fogadják majd hazai környezetben.


431_0_t 431_1_t 431_2_t 431_3_t
431_4_t 431_5_t 431_6_t
Vissza