Városi ajándék2018. december 6. (csütörtök) 19:00 - Városnews/7598_0_300.jpgElőzetes bejelentkezés után ingyenesen látogathatják a családok az Ózdi Muzeális Gyűjtemény Karácsonyi mesevilág című időszaki kiállítását. A lehetőség az önkormányzat ajándékaként vehető igénybe.

A tavalyi évben a Beatles életét és sikereit bemutató tárlatot tekinthettek meg a helyiek az adventi időszakban. Akkor több százan vették igénybe ezt a lehetőséget. Látva a program sikerét az önkormányzat szerette volna ebben az esztendőben is arra ösztönözni a városlakókat, hogy minél többen látogassanak el az Ózdi Muzeális Gyűjteménybe. Most nem csak hétvégente, hanem a hétköznapokon is érdemes kimozdulni.

„Ez a kiállítás ugye már november végén megnyílt: Karácsonyi mesevilág címmel. December 1-től egészen január végéig lesz látogatható. Ami a különlegességét adja, hogy Ózd Város Önkormányzatának ajándékaként a családok előzetes bejelentkezés után, ingyen tekinthetik majd meg az időszaki kiállítást” - mondta Oláh Zsolt, az Ózdi Muzeális Gyűjtemény és Gyártörténelmi Emlékpark megbízott intézményvezetője.

Vissza