Szerencsés kimenetel (képgalériával)2019. február 4. (hétfő) 19:00 - Híreknews/7769_0_300.jpgKiégett egy személyautó Szentsimonban. Információink szerint a gépjárműben ketten utaztak, és éppen Ózd irányába tartottak, amikor hirtelen magas lángok csaptak fel a motorháztető felől.

A két férfi azonnal kiugrott az égő kocsiból, nekik az ijedtségen kívül más bajuk nem esett. Elmondásuk szerint az autót egy hangonyi ismerősüktől kapták kölcsön. A jármű karosszériája teljesen megolvadt a tűzben. A helyi katasztrófavédőkhöz pénteken délután érkezett a riasztás, akik hat fővel siettek a helyszínre és áramtalanították a gépjárművet.

„Február elsején 14 óra 14 perckor kaptuk a jelzést, miszerint Szentsimonban egy személygépjármű ég. Egy gépjárműfecskendővel vonultunk a helyszínre, ahol kollégáim azt tapasztalták, hogy egy Kia Rio típusú gépjármű motortere ég. Egy „D” sugárral avatkozott be az egység, személyi sérülés nem történt, viszont az anyagi kár jelentős” - mondta Czene Zsolt, az Ózdi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság tűzoltóparancsnok-helyettese.


769_0_t 769_1_t 769_2_t 769_3_t
769_4_t
Vissza