Számítások szerint (képgalériával)2019. április 16. (kedd) 19:00 - Sportnews/8026_0_300.jpgSima vereséget szenvedett a SalgÓzd Teke Klub a Zalaegerszeg ellen a férfi Szuperliga aktuális fordulójában. A címvédő már a mérkőzés elején megmutatta, hogy mindenképpen el akarja vinni a bajnoki pontokat. A mieink nagyot küzdöttek, de ezen a napon nem lehetett megállítani a vendégeket. Folytatás az élmezőnyhöz tartozó Répcelak otthonában.

Kevés izgalmat hozó mérkőzést láttak azok, akik kilátogattak a Városi Stadion Tekecsarnokába. A SalgÓzd Teke Klub a Szuperliga címvédőjét, vagyis a Zalaegerszegi Teke Klubot látta vendégül. A zalaiak már a mérkőzés elején megmutatták, hogy nem lesz könnyű dolguk az ózdiaknak, ha pontot akarnak rabolni tőlük. A különbséget végig tartani tudták, így ez alkalommal simán, 8-0 arányban múlták fölül a mieinket.

„Sajnos az történt, amire számítottam. A mérkőzés akár lehetett volna 6-2 is, mert Horváth Attila kilenc fával nyert, de a pontot mégsem ő fogta. Emellett Stréer Tamás csupán három fával kapott ki az ellenfelétől” - mondta Havaj István, a SalgÓzd Teke Klub elnöke.

A vendégek edzője a mérkőzés eredményével elégedett volt, ám a bajnokság alakulásával kapcsolatban voltak ellenérzései. Elmondása szerint innentől a nemzetközi kupákban való szereplésre koncentrálnak.

„Ez nekünk is már csak egy búcsúmérkőzésünk a Szuperligától. Sajnos elúszott a második helyünk, de a dobogóra azért oda érünk. Úgy gondolom, hogy nekünk ez egy kudarc. Jövőre azon leszünk, hogy minél fényesebbre cseréljük ezt a bronzérmet” - nyilatkozta Fehér László, a Zalaegerszegi Teke Klub edzője.

A mieink a férfi Szuperliga felsőházának következő fordulójában a Répcelak otthonába látogatnak. Nem lenne meglepő, ha pontok nélkül térnének haza, hiszen az ellenfélnél több csapatvilágbajnok is szerepel.


026_0_t 026_1_t 026_2_t 026_3_t
026_4_t 026_5_t 026_6_t 026_7_t
026_8_t
Vissza