Magabiztos siker (képgalériával)2019. április 29. (hétfő) 19:00 - Sportnews/8062_0_300.jpgSima győzelmet aratott a Lóci DSE a SZEPA Alsózsolca KSE ellen a hétvégén. A mérkőzés elején bár az eredmény szoros volt, a második játékrészben nagy előnyre tett szert a hazai csapat. A lányok legközelebb a tabella élén álló Füzesabonnyal találkoznak majd.

Nagy irammal vette kezdetét a Lóci DSE a SZEPA Alsózsolca KSE NB II-es női kézilabda mérkőzés a hétvégén a Marosi István Városi Sportcsarnokban. A találkozó elején fej-fej mellett haladtak a csapatok, majd 13-12-es hazai vezetéssel vonulhattak pihenőre. A második játékrészben a mieink újult erőre kapva tettek szert nagyobb előnyre, amire a vendégek már nem tudtak válaszolni. Végeredmény: Lóci DSE - SZEPA Alsózsolca KSE 29 – 22. A mieink edzője a győzelem ellenére sem volt megelégedve a játékkal.

„Teljesen átvettük az ellenfél alvó játékát, az alvó technikáját. Nagyon sokszor bealudtunk. Nagyon sok ziccerünk is kimaradt, plusz amikor hat a hét ellen játékot játszottunk, legalább öt üres kapus gólt kaptunk, mert egyszerűen lábhoz passzoltuk a labdát, vagy éppen nem találtuk el a kaput. Ez itt ebben a formában az NB-2-ben sem megengedett” - mondta Barta Zsolt, a Lóci DSE edzője.

Az ellenfél vezetőedzője szerint a hazaiak játéka most annak ellenére, hogy győztek, jóval gyengébbnek bizonyult az őszi szezonban nyújtott teljesítményükhöz képest. Saját csapatával kapcsolatban elmondta, hogy több dolog is hátráltatta őket.

„Kevesen vagyunk, sokan le vannak sérülve a csapatban, ráadásul kiderült két emberünkről, hogy keringési problémás és cukorbeteg. Úgyhogy ez a baj, hogy a juniorok már egy meccset játszottak, felnőttben pedig ennyit bírtak” - nyilatkozta Szepesi Ildikó, a SZEPA Alsózsolca KSE vezetőedzője.

A találkozó nem befolyásolta a Lóci DSE helyezését, ugyanúgy a 9. a tabellán a csapat. A mieink legközelebb is hazai pályán mutathatják meg tudásukat, május 12-én a bajnoki éllovas Juhász '99 Füzesabonyi SC ellen fognak játszani a lányok.


062_0_t 062_1_t 062_2_t 062_3_t
062_4_t 062_5_t 062_6_t 062_7_t
062_8_t 062_9_t
Vissza