Hegyi futóverseny2019. május 3. (péntek) 19:00 - Sportnews/8077_0_300.jpgHuszonnegyedik alkalommal rendezi meg május 5-én, vagyis vasárnap hegyi futóversenyét az Ózdi Teknőc Futó Club. A szervezők idén is gondoskodnak arról, hogy ne unatkozzanak a kilátogató nézők. Betétfutamként megtartják a hagyományos ovis futást, valamint ebben az esztendőben az egyestől a négyes korcsoportig érdekelt diákok is próbára tehetik erőnlétüket egy rövid pályán.

A felnőttek ebben az esztendőben is 11,4, illetve 21 kilométeren mutathatják meg, hogy mit tudnak. A rövidebb távon azok nevezését is szívesen fogadják, akik nem futnak versenyszerűen, hiszen ott nincs időkorlat. A hosszabb szám esetében három óra a szintidő, ám a tapasztalatok alapján bőven ezen belül érnek be a résztvevők. Az előnevezési időszak egyébként már lezárult, ám helyben is lehet jelentkezni.

„A helyszínen nevezni az Újváros téri Általános Iskola aulájában lehet majd reggel 8-tól háromnegyed 9-ig. Aki úgy érzi, hogy szeretné lefutni a távot versenyen kívül, szintén ott tud nevezni. A nevezési díj egyébként kétezer, illetve kétezer-ötszáz forint. Ezért a versenyzők kapnak egy emblémázott hegyi futóversenyes pólót, illetve aki lefutotta a 11,4 és a 21 km-es távot befutóérmet fog kapni” - mondta Kormos József, az Ózdi Teknőc Futó Club elnöke.

Vissza