Kreatív közösség (képgalériával)2019. május 8. (szerda) 19:00 - Városnews/8091_0_300.jpgAnyák napja alkalmából adtak elő műsort az Ózdi Szív Klub tagjai. A Civil Ház épületében több zenés és táncos produkciót láthattak a megjelentek. Felléptek óvodások, a Perdülő Nagyik és a kör számos tagja is színpadra állt. A program iránt idén is nagy volt az érdeklődés, szinte minden ülőhely megtelt a nagyteremben.

Az Ózdi Szív Klub tagjai és különféle társulatai számos helyen megmutatták már tehetségüket az évek során. Több közösségi napon és városi rendezvényen léptek már színpadra. Most pedig saját programot szerveztek a Civil Ház falai közt anyák napjának alkalmából.

„Adott a lehetőség, ez egy kultúrház, színpad van, vannak táncosaink és énekeseink is, igénylik is az emberek, emellett aktívak, így tehát miért ne tartanánk ilyen ünnepsége. Ez már most öt éve hagyomány, hogy rendszeresen anyák napján, illetve idősek napján színpadi műsorral kedveskedünk, és ilyenkor mindig hívunk vendégeket” - nyilatkozta Levora Sándorné, az Ózdi Szív Klub vezetője.

A rendezvénynek idén kivételes sikere volt, szinte minden ülőhely megtelt a teremben. Janiczak Dávid városunk polgármestere és Farkas Péter Barnabás alpolgármester is helyet foglalt a nézők soraiban, utóbbi szerint fontosak az ilyen közösségi programok a helyiek számára.

„Nemcsak mikor előadják a műsorszámukat, hanem miközben felkészülnek, összetartó és összekovácsoló ereje van az ilyen alkalmaknak. Ezért nagyon szívesen vesszük azokat, amikor ilyen önszerveződő fajta program van. Egyre több ilyen alkalom van, és egyre nő a létszám is, hiszen azt tapasztaljuk meg polgármester úrral évről-évre, ahogyan járunk ilyen rendezvényekre, hogy egyre többen vannak, nemcsak az érdeklődők, hanem a résztvevők is” - mondta Farkas Péter Barnabás, alpolgármester.

Az idei rendezvényen számos produkciót láthattak az érdeklődők. A megnyitó beszéd után több tag verseket szavalt, volt aki saját művét adta elő. Színpadra lépett az Újváros Téri Óvodások Nyuszi csoportja és az Ózdi Gyöngyvirág Néptánc Egyesület. Többek közt a klub vezetője Levora Sándorné is énekelt, emellett felléptek a Perdülő Nagyik is, akik charleston-t és egy esernyős táncot is bemutattak a nézőközönségnek.


091_0_t 091_1_t 091_2_t 091_3_t
091_4_t 091_5_t 091_6_t 091_7_t
091_8_t 091_9_t
Vissza