Lakossági fórum (képgalériával)2019. május 17. (péntek) 19:00 - Politikanews/8128_0_300.jpgA nemzetállamok és az egységes Európa megmaradása a tét Tuzson Bence szerint. Ezért kell mindenkinek elmenni szavazni május 26-án. A közszolgálatért felelős államtitkár tegnap látogatott el városunkba. A Digitális Erőműben Riz Gábor országgyűlési képviselővel közösen tartottak lakossági fórumot.

Hozzávetőleg egy hét múlva, május 26-án ismét választás elé állítják Magyarország polgárait. Arról kell dönteni, hogy kik kerüljenek be az Európai Parlamentbe, kik érvényesítsék akaratukat hazánk érdekében. Tegnap Tuzson Bence közszolgálatért felelős államtitkár járt városunkban, aki Riz Gábor országgyűlési képviselő meghívására látogatott el hozzánk.

„Az fog eldőlni, nem is egy évre, hanem bizony öt-tíz vagy akár száz évre is, hogy milyen lesz az európai kontinens. Hogy egy bevándorló Európa lesz, egy bevándorláspárti Európa jön létre, amiben meg fog változni a kultúra, fel fog oldódni a magyar kultúra, a német kultúra, a cseh kultúra. Vagy pedig a másik lehetőség, hogy ha nem bevándorláspárti vezetők lesznek Európában, megmarad a mi kultúránk és meg tud erősödni” - mondta Tuzson Bence, közszolgálatért felelős államtitkár.

A Digitális Erőműben tartott lakossági fórum fő témája a bevándorlás volt. Az ügy mindenkit érint, és az államtitkár szerint ok-okozati összefüggés fedezhető fel a migráció és a terrortámadások között. Az üzenet tehát: a bevándorlást meg kell állítani.

„Bízom az ózdi polgárokban, és Magyarország polgáraiban, hogy amikor az urnához járulnak, akkor végiggondolják sorsunkat, közös sorsunkat. Nemcsak országon belül, hanem Európában is. Hiszen egy a sorsunk ezen a kontinensen. Mi erős nemzetek Európáját látjuk a jövőben, egy biztonságos szigetnek a világban, és azt szeretnénk, hogyha gyermekeink ki-ki a maga kultúráját, maga nyelvét kiteljesítve a maga országában, a maga önrendelkezése mellett tudna élni” - fogalmazott Riz Gábor, országgyűlési képviselő.

A vezérlőteremben tartott lakossági fórum előtt Tuzson Bence a városi televízióba is ellátogatott. Bukovinszky Zsolt vendégeként az EP-választás fontosságáról, aktuálpolitikai kérdésekről beszélt a Háttérben, amelyet hétfőn este fél nyolckor láthatnak.


128_0_t 128_1_t 128_2_t 128_3_t
128_4_t 128_5_t 128_6_t 128_7_t
128_8_t 128_9_t 128_10_t 128_11_t
128_12_t 128_13_t 128_14_t 128_15_t
Vissza