Ózdi Futónapok a Városi Stadionban2019. május 29. (szerda) 19:00 - Sportnews/8173_0_300.jpg2019-ben is megrendezik az Ózdi Futónapokat. A háromállomásos szabadidős programsorozat május 31-én, pénteken délután hat órakor rajtol el. A szervezők ezúttal is a Városi Stadionba várják a mozogni vágyókat, ahol most is 45 percen belül kell 10 kört lefutni ahhoz, hogy a júliusi záráskor esélyük legyen a fődíj, vagyis a kétszer ötvenezer forint elnyerésére.

A IV. Ózdi Futónapokon a részvétel ingyenes, a programra a város honlapjának tájékoztatók menüpontjából letölthető regisztrációs lappal előzetesen lehet jelentkezni, ezt a sport@ozdisportelmeny.t-online.hu e-mail címre kell kitöltve visszaküldeni, vagy kinyomtatva az Ózdi Sport- és Élményközpont stadionban lévő irodájába eljuttatni, de a szervezők helyszíni nevezésre is lehetőséget biztosítanak korlátozott létszámban. Ugyanitt a programmal kapcsolatban részletes információk is olvashatóak.

A célba érkezett futók mindhárom alkalommal, vagyis május, június és július utolsó péntekén is a Sri Chinmoy Alapítvány egyedi, ezekre az alkalmakra készített emléklapját is megkapják, de számos, helyi vállalkozók által felajánlott nyereménnyel is gazdagodhatnak a korábbi évekhez hasonlóan. Idén rendhagyó módon az Ózdi Állategészségügyi Telepet és a Kiskapudi Állatmenhelyet is lesz lehetőség támogatni.

Vissza