Augusztus 25.2019. június 7. (péntek) 19:00 - Sportnews/8208_0_300.jpgMegkezdődtek a IX. Ózdi Triatlon Verseny előkészítésének munkálatai. A szervezőbizottság tagjai az Ózdi Sport- és Élményközpont irodájában tartották meg idei első megbeszélésüket. A tanácskozás során kiderült, hogy ebben az esztendőben augusztus 25-én gyűlnek majd össze a sportszeretők a viadalra.

A nyár végén ismét triatlonversenyt rendeznek városunkban. 2018-ban telt házzal, huszonhat város sportolóival szervezték meg a VIII. Ózdi Triatlon Versenyt. A megmérettetésen minden korosztály képviseltette magát, és amatőr versenyzők éppúgy rajthoz álltak, mint profik. Most a szervezők első megbeszélésén kiderült, hogy pontosan mikor is lesz az idei viadal.

„Most rendhagyó módon egy kicsit előrébb hozzuk, amit most sikerült megbeszélni, tehát a dátum augusztus 25-e Ózdi Triatlon Verseny. Mondhatni már rutinból mennek a dolgok. A támogatók, vagyis Ózd Város Önkormányzata, polgármester úr, képviselők és különböző cégek már szinte keresnek, és biztosítanak támogatásukról. Ez egy nagyon-nagyon jó dolog. A versenyzők is várják már, remélem az ózdiak is egyre többen fognak eljönni, és részt vesznek ezen a nagyszerű sportrendezvényen” - mondta Vitális István, főszervező.

A korábbi évek gyakorlatának megfelelően most is az Ózdi Sport- és Élményközpont biztosítja majd a helyszínek zömét.

„Ismét mi biztosítjuk a helyszínt az úszásnak és a depózásnak. A kerékpárpálya a városon belül, a futás pedig az Ózdi Horgásztó körül lesz. Mi nagyon örülünk, hogy már kilencedik alkalma lesz ennek a feltörekvő sportágnak, illetve eseménynek. Reméljük, hogy idén is sokan lesznek. Mi próbáljuk azt a helyszínt biztosítani, mint a korábbi években. Szeretnénk, ha kiszolgálná ezt a versenyt, és megfelelő legyen a depózás és a környék azért, hogy akik eljönnek hozzánk, azok jól érezhessék magukat. Nem csak a versenyzők, hanem az ide érkező látogatók és szurkolók is” - hangsúlyozta Nagy-Mengyi Péter, az Ózdi Sport- és Élményközpont ügyvezetője.

A IX. Ózdi Triatlon Versenyről bővebb információ a viadal hivatalos honlapján, a www.ozditriatlon.hu internetes portálon lesz olvasható, de a sporteseménynek önálló profilja van a népszerű közösségi oldalon is.

Vissza