Veszélyes helyzetek (képgalériával)2019. június 13. (csütörtök) 19:00 - Rendőrségnews/8224_0_300.jpgJúnius elseje óta húsz közlekedési baleset történt az Ózdi Rendőrkapitányság illetékességi területén. Az egyik esetben egy ittas nőt gázolt el egy motoros az éjszakai órákban az út közepén, mindketten megsérültek. Tegnap egy traktor ütközött egy autóval Domaházán.

Néhány napja Ózd külterületén, a 25-ös főút 71-es kilométerénél közlekedési baleset történt. Az éjszakai órákban, fél 11 körül a kivilágítatlan útszakaszon egy motoros elütött egy negyvenkét éves nőt, aki az út közepén, sötét ruhában gyalogolt. A helyszínelés nyomai még most is látszanak.

„Ózd irányába közlekedő motoros elütött egy vele szemben kivilágítatlanul közlekedő gyalogos hölgyet, aki ittas állapotban volt. Az ütközés következtében mind a motorkerékpáros, mind pedig az elütött nő sérüléseket szenvedett. Előbbi nyolc napon belül, míg utóbbi nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett” - mondta Kiss Tamás, az Ózdi Rendőrkapitányság hivatalvezetője.

A motorost elvakította a szemből jövő jármű fénye, ezért nem vette észre a nőt. Az esettel kapcsolatban az Ózdi Rendőrkapitányság nyomozást indított. A közelmúltban egyébként nem ez az egy baleset történt. Tegnap délután például Domaházára kellett kivonulniuk az ózdi hatóságoknak.

Zabar felől érkezett az a mezőgazdasági gép, amely vontatmánya okozta a balesetet. A nem jól megválasztott sebesség és egy úthibának köszönhetően a szerelvény áttért a szemközti sávba és összeütközött a szabályosan közlekedő személyautóval. Ennek hatására az autó a közeli ház kerítésének csapódott.

A szerencsétlenség során a mezőgazdasági gép és az autó utasai egyaránt megsérültek. Az Ózdi Rendőrkapitányság illetékességi területén egyébként az elmúlt két hétben húsz közlekedési baleset történt, ezek többször nemcsak anyagi kárral, hanem személyi sérüléssel is jártak.


224_0_t 224_1_t 224_2_t 224_3_t
224_4_t 224_5_t 224_6_t 224_7_t
Vissza