Húsz év (képgalériával)2019. június 17. (hétfő) 19:00 - Városnews/8233_0_300.jpgHuszadik alkalommal záróvizsgáztak az Erica C. Dance School and Company táncosai. Az Olvasóban megrendezett jubileumi eseményen összesen harmincnégy koreográfiát láthattak az érdeklődők. Városunk növendékei mellett két egri csapat is színpadra lépett a húsz éves iskola rendezvényén.

Nem rendhagyó módon kezdődött meg a huszadik ózdi Erica C. Dance School and Company záróvizsga. A jubileumi esemény egy múltidézéssel kezdődött, amiben a táncosok elmúlt éveit elevenítették fel. Az iskola megalakulását, versenyeket és vicces történeteket idézett fel Zsámbokiné Vadas Szilvia a fiatalok gyűrűjében a színpadon.

„Nyilván ez egy nagyon-nagyon szép szám ez a húsz év, és szerintem ez egy pontosan jó alkalom arra, hogy számba vegye az ember az eddigi eredményeket, tapasztalatokat, élményeket, kalandokat, úgyhogy lesz egy kis múltidézés, lesz egy kis visszaemlékezés, mind a régi, mind pedig az új növendékeinkről. Nyilván próbálunk kis színes sztorikat is belecsempészni, hiszen azzal nekünk tele van a padlás, és természetesen táncbemutatókat is láthatnak a nézők, hiszen csak tánciskola vagyunk” - mondta Zsámbokiné Vadas Szilvia, az ECDS Ózd iskolavezetője.

A húsz éves iskola záróvizsgáján harmincnégy tánckoreográfiát láthattak az érdeklődők több csapattól, amelyek között két egri is a színpadra lépett. Ezen kívül duó előadásokkal és közös táncokkal is készültek a növendékek.

„Kilenc táncot fogunk bemutatni azt hiszem, elég sűrű lesz most a program nekünk, nagyon sokszor kell majd átöltözni, tehát nagyon változatos lesz a program” - nyilatkozta Ronyecz Anna.

A körülbelül kétórás és két felvonásos záróvizsga végén a növendékek elismerő okleveleket vehettek át a szinte telt házas színházteremben.


233_0_t 233_1_t 233_2_t 233_3_t
233_4_t 233_5_t 233_6_t 233_7_t
233_8_t
Vissza