Megvan a jelölt (képgalériával)2019. június 20. (csütörtök) 19:00 - Politikanews/8251_0_300.jpgEke István indul a Fidesz-KDNP színeiben az őszi polgármesterválasztáson. A párt döntését ma délelőtt sajtótájékoztató keretében jelentették be. Riz Gábor választókerületi elnök úgy fogalmazott, hogy a vállalkozó lehet az az ember, akire bízvást szavazhatnak az emberek.

Az elmúlt napok döntéseiről számolt be ma délelőtti sajtótájékoztatóján a Fidesz-KDNP. Riz Gábor választókerületi elnök kiemelte, hogy az európai parlamenti választásokat követően a figyelmet az önkormányzati választásokra kell helyezni. Emellett bízik abban, hogy polgármesterjelöltjük Eke István közbenjárásával végre helyére kerül a gazdaság, a helyi társadalom és az a környezet, amit városnak nevezünk.

„A Fidesz és a KDNP pártkoalíciója olyan esélyes jelöltet akar állítani Ózd város polgármesteri székébe, akire bízvást tudnak szavazni az emberek. Akire jó odafigyelni, hiszen van üzenete és eddigi életútja azt bizonyítja, hogy rátermett ember. Ő az, aki a jövőben igazgatva a várost helyre tudja tenni mindazt, amit az elmúlt öt évben elmulasztottunk” - mondta Riz Gábor, a Fidesz-KDNP választókerületi elnöke.

Eke István 1972-ben született Miskolcon, egész élete a régióhoz kötődik. Szakmáját tekintve gépészmérnök, lassan két évtizede működteti saját vállalkozást városunkban. 2014-ben például a foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkár avatta fel az említett cég új, ózdi üzemcsarnokát, mely nagymértékben segítette az üzem elektronikai profiljának fejlődését.

„Az elmúlt közel húsz évben megszerzett magasabb vezetői tapasztalataim arra sarkallnak, hogy a város érdekében hasznosítsam ezt a tudásomat és az itt megszerzett ismereteimet. Ha Önök úgy gondolják, hogy támogatnak ebben, akkor szeretném felajánlani ezeket a képességeimet a város javára, mert Ózd a mi közös ügyünk” - hangsúlyozta Eke István, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje.

A polgármesterjelölt szerint 2014-től egyre inkább azt érezték vállalkozó társaikkal, hogy gazdaságilag nem megfelelő jelenségek merültek fel a városban. Az egyik kitűzött cél pedig kormányzati támogatással visszarajzolni Ózdot a gazdasági térképre.


251_0_t 251_1_t 251_2_t 251_3_t
251_4_t 251_5_t
Vissza