Korszerű sportcsarnok (képgalériával)2019. szeptember 3. (kedd) 19:00 - Városnews/8477_0_300.jpgMűszaki bejárást tartottak ma délelőtt a Marosi István Városi Sportcsarnokban. A mintegy háromszáz millió forintos keretből megvalósuló energetikai rekonstrukció, amely a Polgármesteri Hivatal épületét is érinti, magába foglalja a nyílászárók cseréjét, a külső hőszigetelést és napelemek elhelyezését.

A beruházásban résztvevő kivitelező cég munkatársai, a város képviselői és az Ózdi Sport- és Élményközpont Nonprofit Kft. vezetői közösen vizsgálták át az épületet. A szakemberek pár kisebb hiányosságot és hibát leszámítva mindent rendben találtak, így amint ezeket pár napon belül kijavítják, ünnepélyesen is átadható lesz a komplexum.

„A maradandó hiányosságokat feltártuk, de úgy néz ki, hogy a közeljövőben sikerül az ünnepélyes átadást is megejteni. Mi nagyon örülünk ennek a beruházásnak, mivel már korábban is említettem, bízunk benne, hogy ennek köszönhetően jelentősen csökkenni fognak a sportcsarnoknak a rezsiköltségei, illetve kívülről is nagyon szépen megújult a sportcsarnok, amit a város lakói már korábban is láthattak” - mondta Nagy-Mengyi Péter, az Ózdi Sport- és Élményközpont Nonprofit Kft. ügyvezetője.


477_0_t 477_1_t 477_2_t 477_3_t
477_4_t 477_5_t 477_6_t 477_7_t
Vissza