Esti fények (képgalériával)2019. szeptember 13. (péntek) 19:00 - Városnews/8516_0_300.jpgMegoldódott a közvilágítási probléma Cipó egy részén. Az Émász munkatársai átfogó javításokat és rekonstrukciós munkálatokat végeznek Ózdon a napokban. Ehhez kapcsolódóan több transzformátort is lecseréltek a városban, többek között a Katona József úton is.

A Hajnóczy József utcában már régóta gondot jelentett sötétedéskor a közlekedés, hiszen a lámpatestekben eddig mindössze 11 wattos izzók biztosították a fényt, de ez nem bizonyult elégnek. Az itt élő lakosság a terület képviselőjének jelezte a problémát, aki felvette a kapcsolatot az illetékesekkel, és bár több hónap telt el azóta, végül a héten sikerült elvégezni a munkálatokat. Az áramszolgáltató vállalat dolgozói amellett, hogy nagyobb teljesítményű izzókat helyeztek el a már meglévő lámpatestekbe, újabbakat is felszereltek a játszótér mellett lévő villanyoszlopokra. Zsuponyó Anett elmondta, hogy ezt leszámítva a közeljövőben is számos fejlesztésre és rekonstrukcióra számíthatnak a környéken élők. A jelenlegi kivitelezés összköltsége majdnem eléri a hétszázezer forintot.

„Összesen hét darab izzó csere történt meg 11 wattosról, 36 wattosra és kettő új lámpatest lett fölhelyezve a játszótéri villanyoszlopokra. A közvilágítás megújítása, fejlesztése 685.800 forintba került, ennek pontosan egyharmad részét képviselői keretemből, kétharmad részét pedig a városi közvilágítási keretből tudtuk fedezni” - nyilatkozta Zsuponyó Anett, területi képviselő.


516_0_t 516_1_t 516_2_t
Vissza