Hazai vereség (képgalériával)2019. október 14. (hétfő) 19:00 - Sportnews/8633_0_300.jpgSzezonbeli harmadik vereségét szenvedte el a Lóci DSE. A mieink a listavezető Mátészalkát fogadták a Marosi István Városi Sportcsarnokban. A vendégek a játék szinte minden elemében jobbnak bizonyultak, így végül tizenegy gólos sikerrel őrizték meg hibátlan mérlegüket.

A listavezető Mátészalkai MTK-t fogadta a Marosi István Városi Sportcsarnokban a Lóci DSE. A vendégek jobban kezdtek, az első percektől kézben tartották a mérkőzést. Az ózdi találkozó előtt háromból hármat nyertek, és ezúttal is esélyeshez méltón kézilabdáztak. Félidőre 14-9-es mátészalkai előnnyel vonultak a felek. Fordulás után sem forgott veszélyben a vendéggyőzelem, a lelátón pedig sokszor megkérdőjelezhető játékvezetői ítéletek borzolták a kedélyeket. A Mátészalka végül még jobban elhúzott, kialakítva a 21-32-es végeredményt. Barta Zsolt csalódottan értékelt a meccs után.

„Megbeszéltük, mit kellene csinálnunk ahhoz, hogy nyerjünk. Sajnos már az első félidőben sem jött ez össze. A kapusukat kékre-zöldre lőttük bal szélről, az ő szélsőik belövöldözték a lehetőségeiket. Ez egy nagyon gyors csapat, gyorsan hozzák fel a labdát. El lett mondva, hogy legalább egy faultot be kell rakni a közepén, hogy ne tudják felhozni. Sajnos ez nem történt meg” - értékelt Barta Zsolt, a Lóci DSE edzője.

A Mátészalkai MTK az ózdi sikerrel megőrizte hibátlan mérlegét, így négy mérkőzésen megszerzett négy győzelmet követően vezeti a tabellát. Tavaly ezüstéremmel zártak, idén is szeretnének versenyben lenni a bajnoki címért. Falcsik Miklós elégedett volt a látottakkal.

„Talán a játék minden elemében túlszárnyaltuk az Ózdot. Akár a fizikai fölényt nézzük, akár a gyorsaságot, akár az egyéni képességeket, úgy gondolom, hogy minden statisztika egyelőre felénk billen” - mondta Falcsik Miklós, a Mátészalkai MTK edzője.

A Lóci jelenleg két ponttal áll a tabella tizenkettedik helyén. Legközelebb vasárnap lépnek pályára, a címvédő Füzesabony vendégeként, így tehát újabb nehéz mérkőzés vár az együttesre.


633_0_t 633_1_t 633_2_t 633_3_t
633_4_t 633_5_t 633_6_t
Vissza