Értékes pontok (képgalériával)2019. október 19. (szombat) 19:30 - Sportnews/8652_0_300.jpgSzezonbéli második győzelmét aratta a SalgÓzd Teke Klub. A mieink a Gázművek MTE együttesét látták vendégül a Városi Stadion tekecsarnokában. A mérkőzésen szinte minden bejött a hazaiaknak, az idény eddigi legjobb játékát produkálták. A sikernek köszönhetően a csapat a tabellán is feljebb léphet.

Az szezon talán legjobb mérkőzését játszotta a SalgÓzd. A mieink a Gázművek MTE csapatát fogadták a Városi Stadion tekecsarnokában, az NBI keleti csoportjának hetedik fordulójában. Ezúttal jó teljesítményekből nem volt hiány. Kocsa Róbert 580 fája nem volt elég a hazai legjobb eredményhez, ugyanis Telek Tamás 588-szor döntötte el a bábukat. Összességében elmondható, hogy amennyiben a srácok tartani tudják ezt a szintet, úgy sokszor örvendeztetik meg majd a kilátogató közönséget. Végeredmény SalgÓzd Teke Klub – Gázművek MTE 7-1.
 
„Hála istennek sikerült nyernünk és eléggé jó játékkal. Ezt az eredmény is mutatja, mert 7-1 arányban nyertünk. Úgy veszem észre, hogy itthon fokról-fokra és mérkőzésről-mérkőzésre javul a játékunk” - mondta Havaj István, a SalgÓzd Teke Klub elnöke.

A vendégek nagy reményekkel érkeztek Ózdra, ám nem számítottak ilyen fokú ellenállásra. A céljuk a biztos bennmaradás, amelyhez a jövőben sok meccsen kell majd bizonyítaniuk.

„Nem erre készültünk, szerettünk volna nyerni. A hazai csapat nagyon jó napot fogott ki, így valójában esélyünk sem volt a győzelemre. A szezonban a legjobb eredményüket dobták, ezúton is gratulálok nekik” - nyilatkozta Császár Péter, a Gázművek MTE játékosa.

A győzelemnek köszönhetően a SalgÓzd javított mérlegén és már 5 ponttal büszkélkedhet az NBI-es tabellán. A következő fordulóban a mieink ismét hazai pályán szerepelnek, akkor a listavezető BKV Előre csapatát látják vendégül. Az biztos, hogy ilyen játékkal az éllovast is megszorongathatják a fiúk.


652_0_t 652_1_t 652_2_t 652_3_t
652_4_t 652_5_t 652_6_t
Vissza