„Hétköznapi hős” (képgalériával)2019. október 22. (kedd) 19:00 - Híreknews/8662_0_300.jpgNagy Károlyné Dobó Katalin mellrák ellen folytatott törekvéseit is elismerték a Mellrák Elleni Küzdelem Hétköznapi Hősei Pályázat keretében. A program célja az volt, hogy felhívja az érintett nők figyelmét arra, hogy nem kell egyedül szembenézniük a betegséggel.

Az ózdi pedagógus helyben is rengeteget tesz, különböző rendezvényekkel. Nevéhez köthető például a mellrák ellenes séta is, amelyet idén már negyedszer rendeztek meg városunkban Sántha Klára védőnővel karöltve. A szépségápolási termékeket forgalmazó cég és egy női magazin közös versenyére is ő jelölte. Az eredményhirdetést Budapesten tartották. Katalin szerint a rendezvény legnagyobb jelentősége abban rejlik, hogy olyan hozzá hasonló embereket ismerhetett meg a Dunántúl térségéből, vagy például a fővárosból, akikkel a jövőben együttműködve tovább folytathatják a mellrák elleni harcot.

„A program második részében kerekasztal beszélgetés is volt, az első pedig ugye a díjazás volt. Mindenkit szólítottak név szerint. Ott volt az újság főszerkesztője, a másik vállalat vezérigazgatója. Ők mindenkivel kezet fogtak, és már ez is felemelő érzés volt, hogy ilyen szinten is elismerték az ember tevékenységét” - mondta Nagy Károlyné Dobó Katalin.


Képek forrása: facebook

662_0_t 662_1_t 662_2_t
Vissza