Jótékony szórakozás (képgalériával)2019. november 23. (szombat) 13:33 - Egyháznews/8761_0_300.jpgIdén is jótékonysági bált rendezett a Bolyoki Római Katolikus Egyházközség. A vacsora mellett most is számos produkcióval várták a résztvevőket a Bolyky Tamás Általános Iskola aulájában. A befolyt összeget pedig a gyülekezet tagjai egy közösségi ház kialakítására fordítanák.

Az év végéhez közeledve városunkban is elkezdődik a báli szezon. A számos ilyen rendezvény mellett a Bolyoki Római Katolikus Egyházközség is megszervezi a saját összejövetelét, amelyre mindenkit szívesen várnak. Ennek idén is a Bolyky Tamás Általános Iskola adott helyet.

„Mikor idekerültem Ózdra, akkor már örököltem, hogy novemberben mindig van egy jótékonysági bál az egyházközösségnek, és ezt a jó hagyományt meg kell őrizni és továbbvinni. Ennek a folytatása ez a mai este” - fogalmazott Szőke Gábor, római katolikus plébános.

A bál a szórakozáson kívül most is egy jótékony célt szolgált. Az egyházközösség most egy közösségi házat szeretne létrehozni, hiszen jelenleg nincs ilyen közösségi terük.

„Nagyon jól érezzük itt magunkat, nem elsőnek vagyunk itt, általában mindig itt vagyunk. Támogatjuk a közösségi ház építését” - mondta Németh Gáborné.

A gyülekezet tagjain kívül városunk önkormányzata is meghívást kap az ilyen rendezvényekre, hiszen örömmel támogatják a közösségépítő eseményeket.

„Az ünnepek közeledtével egyre több alkalom nyílik arra, hogy ezeknek a közösségeknek mi is a részesévé váljunk. A városvezetés részéről nagyon sok alkalommal támogatni szoktuk ezeket a rendezvényeket, hiszen számunkra is fontos, hogy mindenki jól érezze magát, és hogy a hagyományos rendezvények évről-évre megrendeződjenek” - hangsúlyozta Farkas Péter Barnabás, alpolgármester.

A bálon a vacsora mellett most is több produkcióval várták a résztvevőket. Rási Zorka és Berki Alex több dalt énekelt, illetve Szőke Gábor római katolikus plébános a Bolyky Tamás Általános Iskola tanulóival adott elő az ABBA slágereinek segítségével egy zenés-táncos műsort. A hajnalig tartó szórakozáshoz pedig a Cappucchino partyzenekar járult hozzá.


761_0_t 761_1_t 761_2_t 761_3_t
761_4_t 761_5_t 761_6_t 761_7_t
761_8_t 761_9_t
Vissza