VI. Adventi Forgatag2019. november 29. (péntek) 19:00 - Városnews/8781_0_300.jpgImmár hatodik esztendeje szórakozhatnak majd együtt az ünnepre készülődés jegyében az ózdiak. Az Adventi Forgatag korábban is nagy népszerűségnek örvendett, és most is színes programokkal várják a szervezők a városlakókat.

Maga a tematika nem változik nagymértékben, ugyanis a négy vasárnapon különböző kulturális műsorok, adománygyűjtések és gyermekprogramok szórakoztatják a kilátogatókat. A közös koszorún a gyertyákat minden hétvégén este öt órakor gyújtják majd meg. Emellett most is számíthatunk apró változtatásokra a programban.

„Több szempontból is fontos volt, hogy idén is megrendezzük az Adventi Forgatagot. Ugye hatodik éve kerül megrendezésre, így már hagyományosnak mondható a rendezvény. Az elmúlt években olyan nagyszámú érdeklődőt mozgatott meg mindegyik hétvége, hogy idén is úgy döntöttünk, hogy kihagyhatatlan programsorozat. Amiben másabb, és még többet tudunk nyújtani, mint az elmúlt években, hogy már az első vasárnap, tehát most vasárnaptól kezdve kint lesznek a programot adó és műsort adó fellépők, illetve a vásár is elérhető lesz” - nyilatkozta Farkas Péter Barnabás, alpolgármester.

Vissza