Ajándék a nézőknek (képgalériával)2019. december 19. (csütörtök) 19:00 - Kultúranews/8850_0_300.jpgCsillagszóró címmel rendeztek adventi műsort az Olvasóban. A karácsonyváró rendezvénynek már hagyománya van városunkban. A különböző művészeti csoportok ilyenkor színes produkciókkal kápráztatják el az érdeklődőket. A repertoár ebben az évben is változatos volt, hiszen a kilátogatók számos zenés-táncos koreográfiát láthattak.

A hagyományoknak megfelelően az adventi időszakban a művelődési intézmény egy ajándékműsorral kedveskedik a nézőknek, ahol a náluk tevékenykedő művészeti csoportok mutatják be produkcióikat a nagyérdeműnek. Az idei Csillagszórón is Pappné Szalka Magdolna az Ózdi Művelődési Intézmények igazgatója köszöntötte a megjelenteket.

„Ha a kulturális programjainkra és intézményünkre gondolunk, akkor is elengedhetetlen, hogy elsődlegesen a legkisebb, és mindannyiunk számára a családunkra, mint legkisebb közösségre is gondolunk. Valamennyien kell, hogy higgyünk és reménykedjünk abban, hogy a szűkebb és nagyobb közösségeinkben egyaránt békében, szeretetben, emberi arcunkat megőrizve élhessük mindennapjainkat a jövőben is” - fogalmazott Pappné Szalka Magdolna, az Ózdi Művelődési Intézmények igazgatója.

A közönség most is színes programmal találkozhatott, hiszen többek között volt néptánc, balett és énekes produkciók is. A 2019-es év igen jól sikerült a művészeti csoportoknak, hiszen szép sikereket értek el, és számos rendezvényen öregbítették városunk hírnevét.

„Nagyon megtisztelő, hogy egy karácsonyi műsorban, ami teljes egészében jótékony célt szolgál, és itt képviselhetjük a tánciskolát és a Zoltán Erika nevéhez fűződő országos hálózatot. Természetesen a tőlünk megszokható fiatalos lendülettel megspékelt vidám, lendületes táncokat láthatnak majd. A táncoskolának most nem minden csoportja lépett fel, hiszen szűkös a rendelkezésünkre álló színpadi idő” - mondta Zsámbokiné Vadas Szilvia, az ECDS Ózd iskolavezetője.

Az Erica C. Dance School növendékei dinamikus koreográfiákat mutattak be a megjelenteknek. Az Olvasó ingyenes ünnepi műsorára idén is sokan voltak kíváncsiak, főként a nyugdíjas korosztály képviseltette magát. A gálát ebben az esztendőben az ÓMI Zenés Színház fiatal tehetségei zárták, akik több dalt adtak elő.


850_0_t 850_1_t 850_2_t 850_3_t
850_4_t 850_5_t 850_6_t 850_7_t
850_8_t
Vissza