Itt a vége!2020. január 8. (szerda) 19:00 - Sportnews/8883_0_300.jpgVizsgálat nélkül, tárgyalás mellőzésével utasította el az Ózdi Kohász Sport Club fellebbezését az egyesület csapait érintő kizárással kapcsolatban a Magyar Labdarúgó Szövetség Fellebbviteli Bizottsága legutóbbi ülésén.

Döntésüket azzal indokolták, hogy a fellebbezést nem az előírt határidőig nyújtotta be a klub, valamint a fellebbezési díjat is a fellebbezési határidőn túl fizették meg. A bizottság határozata ellen fellebbezésnek helye nincs. Hogy mi lesz az Ózdi Kohász Sport Club további sorsa, egyelőre kétséges. A döntéssel kapcsolatban kerestük Gál Lászlót az egyesület elnökét is.

„A klub időben adta be ezeket a papírokat, a szabály szerint meghatározott kritériumok szerint. Jogorvoslatért a Magyar Labdarúgó Szövetség főtitkárához fordulunk. A mai napon ezeket az iratokat eljuttatjuk a főtitkár úrhoz. Az MLSZ-nél van Jogi Bizottság, ők a reményeink szerint nekünk adnak majd igazat” - nyilatkozta Gál László, az Ózdi Kohász Sport Club elnöke.

Vissza