Sikeres adományozás! (képgalériával)2020. január 31. (péntek) 19:00 - Városnews/8959_0_300.jpgSikerrel zárult városunkban a #nemluxustáska elnevezésű kezdeményezés. A jótékonysági akció célja az volt, hogy rászoruló nőknek gyűjtsenek alapvető higiéniás eszközöket, termékeket, egy táskába csomagolva. Elsősorban olyanokhoz jutnak el a felajánlások, akik nehéz anyagi körülmények között élnek, illetve hajléktalanná váltak, de ebben a helyzetben is meg akarják őrizni méltóságukat és nőiségüket.

Néhány nap alatt nagy aktivitást mutattak az ózdiak, így közel 150 táska találhat új gazdára. A felajánlásokat pedig Vámos Fruzsina szállította el ma délelőtt az egri gyűjtőpontra, majd a Máltai Szeretetszolgálat juttatja el a címzettekhez várhatóan tavasszal.

„Nem gondoltuk volna, hogy ilyen rövid idő alatt így megmozdul ennek a városnak a női és férfi lakossága. Szinte mindenhonnan jött egy-két táska. Iskolából, óvodából, magánszemélyektől, szülőktől, kollégáktól, illetve volt egy bolt ami jelentős kedvezményt adott, hogy az üresen érkezett táskákat megtöltsük” - mondta Kocska Ágnes, a II. János Pál Katolikus Általános Iskola és Óvoda igazgatója.


959_0_t 959_1_t 959_2_t 959_3_t
959_4_t 959_5_t
Vissza