Bővülés a légzsákgyártásban2020. március 18. (szerda) 09:26 - Fejlesztésnews/9113_0_300.jpgTöbb mint száz éve a Joyson Safety Systems úttörő az autóbiztonsági rendszerek gyártásában: elkötelezettek vagyunk amellett, hogy életmentő berendezéseket biztosítsunk világszerte minden vevőnk részére.

A Joyson Safety Systems olyan autóbiztonsági rendszerek vezető gyártója, mint a légzsákok, biztonsági övek, kormány­kerekek, elektronikus biztonsági rendszerek és gyermekülések. Cégünk beszállítója minden nagy autóipari gyártóvállalat­nak, és kapcsolatban áll az elsődleges alkatrész-beszállítókkal világszerte. Globális vezetőként tervezzük, gyártjuk a ma és holnap biztonsági berendezéseit a világ autóipari és kereskedelmi piacaira.

A Joyson Safety Systems vállalatcsoport globális központja Amerikában, Auburn Hillsben található, de a vállalat több mint 90 helyszínen van jelen 25 országban. Ez világszerte több mint 50 000 munkavállaló számára jelent elkötelezettsé­get az innovatív ötletek valóra váltása iránt.

„Törekszünk arra, hogy a legmagasabb minőséget és megbízhatóságot képviselő biztonsági rendszereket biztosítsuk vevőink számára, amelyek lehetővé teszik számukra a mobilitás következő generációjának szabadságát és bizalmát. A célunk, hogy a közúti balesetek halálos áldozatainak számát nullára csökkentsük. A mobilitásbiztonság globális veze­tőjeként világszerte tervezzük és gyártjuk a ma és holnap biztonsági termékeit a világ autóipari és kereskedelmi piacai számára” – hangsúlyozta Kersten Bachmann, a Joyson Safety Systems Hungary Kft. ügyvezető igazgatója.

„Az úttörő szellemiség kulcsfontosságú a sikereinkhez, és ennek eredményeként jöhettek létre az első termékeink is, úgy, mint az első tömeggyártásban készült légzsák, az első motorkerékpár-légzsák, az aktív elülső kormányzás vagy a vezetőfigyelő rendszer. Ezek az eredmények igazán kitüntetők, és arra biztatnak minket, hogy a továbbiakban is a mobilitás biztonsá­gának növelése érdekében tegyünk további erőfeszítéseket.”

9113_1.jpg        9113_2.jpg

Innovációs törekvéseivel, a minőség iránti elkötelezettségével és ügyfélközpontú megközelítésével a Joyson Safety Systems célja a vezető piaci pozíciójának megtartása és további bővítése. Céljaink eléréseinek egyik legfontosabb lé­pése volt a magyarországi telephelyünk megalapítása 2013 októberében. A miskolci Déli Ipari Parkban létesített Joyson Safety Systems 2014 októberében kezdte meg a légzsákberendezések gyártását vadonatúj üzemében. A 68,3 millió eurós beruházás egy 25 hektáros területen valósult meg mintegy 60 000 m2 beépített területen.

Az üzem gyorsan fejlődik a termelés kezdete óta, jelenleg több mint 2000 munkavállalója van, és cél, hogy cégünket a vá­rosban és a térségben vonzó és biztos munkahelyként tartsák számon. A létesítmény a legkorszerűbb ügyfélszolgálattal és csúcstechnológiával rendelkezik a termékfejlesztés, a tesztelés, és a minőségellenőrzés területén is.

„Az üzemünkben gyártott termékek fontos szerepet játszanak a közlekedési balesetek csökkentésében, és hozzájárulnak a közúti közlekedés biztonságának növeléséhez” – hangsúlyozta ki Bachmann úr.

Egy dolog biztos. A jövő mindig ma kezdődik. Ezért dolgozunk a jövő termékein minden nap, ezzel teremtve meg az autóipari biztonság közös jövőjét.

Ha szeretne az autóiparban a közlekedésbiztonságért dolgozni, nézze meg nyitott pozícióinkat: 

https://joysonsafety.hrmaster.hu


Vissza