Susán is bejártak (képgalériával)2020. május 21. (csütörtök) 19:00 - Városnews/9315_0_300.jpgUraj után, Susán is bejárták a területet a csatornaberuházással kapcsolatban ma délelőtt. Az építési munkálatok már itt is befejeződtek, azonban a helyreállítás még zajlik. Az itt élők szerették volna ha teljes aszfaltozást végeznének a városrész főútján, azonban ez a szerződésben foglaltak szerint nem lehetséges.

Az egyik úttesten elhelyezkedő csatornafedlap környékén is akad még munka, ezt a területet vissza kell marniuk, és újra aszfaltozni, mert a többi részhez képest, ez magasabban helyezkedik el. De volt egy-két földkupac is az építési területek környékén, amely szemet szúrt a lakosságnak. A most felmerült problémákat a megbeszélés szerint jövő héten oldják meg a kivitelező cég munkatársai. Csák Árpád a terület képviselője azt mondja, hogy mindenképpen fontos, hogy még időben felhívják az illetékesek figyelmét a javítási feladatokra. Az egyik bekötőutat például túl nagy kövekkel szórták le, amely akár balesetveszélyes is lehet.

„Télen, amikor volt némi hó akkor nagyon jó volt, de a nyári időszakban és a napi használatban ez nem megfelelő. Ezért kértük a kivitelezőket, hogy jöjjenek ki, nézzék meg ők is. Most még van idő, a műszaki átadás az még később lesz, de ezeket a munkákat most kellene folyamatosan elvégezni” - mondta Csák Árpád, területi képviselő.


315_0_t 315_1_t 315_2_t 315_3_t
315_4_t
Vissza