Folyamatos munkák (képgalériával)2020. május 21. (csütörtök) 19:00 - Városnews/9316_0_300.jpgFiniséhez érkezett a mintegy egy kilométer hosszú kiszolgáló út aszfaltozása ma délelőtt az Ózdi Ipari Park területén. A kivitelező cég munkatársai jelenleg úgynevezett kopó réteggel látják el az érintett területet. A folyamatnak ez a része holnap be is fejeződik. Azért még akad bőven tenni való az átadásig.

Janó József, a kivitelező cég építésvezetője azt mondja, hogy időközben rendeződtek a dolgaik a talajvízzel kapcsolatban is, bár ez nem könnyítette meg a helyzetet, azért igyekeznek betartani a határidőket. Jövő hét elején kezdik meg annak a harminckét darab kandelábernek a kimérését és betonozását, amelyek közvetlenül az út mellett helyezkednek majd el.

„A teljes kivitelezés június 20-a környékén fog befejeződni. Addigra kész lesz minden, és át is adjuk a területet. A jövő hét folyamán kezdőnek meg a gáz és szennyvízvezetékek nyomvonalainak tisztítása és a nyomás próbák” - nyilatkozta Janó József, a Lasped Kft. építésvezetője.


316_0_t 316_1_t 316_2_t
Vissza