Egy célért (képgalériával)2020. július 31. (péntek) 19:00 - Városnews/9521_0_300.jpgEgyre többen segítik Kiss Boglárka gyógyulását. A kislányról, és a közelgő operációról már korábban is beszámoltunk. Az édesanya közösségi oldalán posztolt levelét követően már szinte azonnal jelentkeztek a támogatni szándékozók. Az azóta eltelt alig két hét alatt pedig még többen álltak a nemes ügy mellé.

Licitálhatnak, utalhatnak, és egyéb más módon is segíthetnek azok, akik Kiss Boglárka műtéti költségeihez szeretnének hozzájárulni. A kislányról és betegségéről már korábban is beszámoltunk, az elmúlt napokban pedig egyre több fórumon próbálják őt segíteni. A kislányt születése alatt ért idegrendszeri károsodás, ami agyi bénulást okozott nála. Az operáció költségei tetemesek, így az édesanya közösségi oldalán kért segítséget. Ennek hatására többek közt a Bolyky Tamás Általános Iskola is az ügy mellé állt. Ők pénzösszeget ajánlottak fel. A folyamat pedig azóta nem állt meg.

„Megindítottunk egy licitálós oldalt Bogika nevére. Ez által bárki csatlakozhat ehhez a csoporthoz, ahol felajánlásokat tehet, licitálhat az ott megjelent termékekre. Esetleg utalással segíthet a családnak” - mondta Horváth Péterné.

Horváth Péterné hozzátette, hogy egy másik csoportot is működtet, ami egy beteg kisfiút igyekszik támogatni. Bogika édesanyjával is így került kapcsolatba. Akkor döntött úgy, hogy az ő részére is létrehoz egy hasonlót. A Licitálj Ózd – Boglárka gyógyulásáért nevet viselő közösséghez két hét alatt közel nyolcszáznegyvenen csatlakoztak. Az oldalon található felajánlások közt pedig nemcsak tárgyak, hanem szolgáltatások is megtalálhatóak. Ezen kívül az egyik bevásárlóközpontban működő gyógyszertár is segít. A támogatást nyújtók a patika pénztárában elhelyezett gyűjtőedénybe dobhatják a felajánlott pénzösszeget, így járulva hozzá a műtét költségeinek előteremtéséhez.

„Nagyon sokan vannak vele úgy, hogy nincs módjuk átutalást indítani, vagy bizalmatlanok az elektronikus tranzakciók tekintetében, azok is be tudjanak jönni, be tudják dobni, hiszen minden egyes száz forinttal, ezer forinttal nem lehet a családot felkeresni. Ide azonban bármikor be lehet jönni, és el fogjuk nekik juttatni az összeget” - hangsúlyozta dr. Szűcs Tamás, szakgyógyszerész, a Kamilla Gyógyszertár gyógyszertárvezetője.

A gyógyszertár vezetője hozzátette, hogy korábban is többször szerveztek már adománygyűjtést, így próbálva segíteni az arra rászorulóknak. Ezek mindegyike eredményesnek bizonyult. Korábban az Ózdi Kézilabda Club is tett felajánlást, és egy licitet indított közösségi oldalán. Ennek tárgya az a póló, amelyet az MKB-Veszprém csapatának tagjai írtak alá. Erre az ozdikc@gmail.com e-mail címére írva bárki tehet felajánlást. Persze a családot bárki közvetlenül is támogathatja oly módon, hogy az e célra felajánlott összeget elutalják az alábbi számlaszámra, amelynek közlemény rovatában feltüntetik az „adomány” szót.

OTP Bank 11773346-03360688-00000000
Közlemény: adomány


521_0_t 521_1_t 521_2_t 521_3_t
521_4_t 521_5_t
Vissza