Hazai döntetlen (képgalériával)2020. szeptember 7. (hétfő) 19:00 - Sportnews/9623_0_300.jpgKiélezett csatát hozott a SalgÓzd Teke Klub szezonbeli első hazai mérkőzése. A mieink a Szanki Olajbányász SE csapatát fogadták a Városi Stadion tekecsarnokában. A találkozón bár csapatpontban a vendégek teljesítettek jobban, ám az ózdiak több fát ütöttek. Külön öröm, hogy Stréer Tamás visszatért városunkba. SalgÓzd Teke Klub - Szanki OBSE 4-4.

Hosszú szünet után tértek vissza éles mérkőzésen a Városi Stadion tekecsarnokába a SalgÓzd Teke Klub játékosai. A koronavírus után ismét az NB I. mezőnyében teszik próbára tudásukat. A mieink két cserejátékossal álltak ki, ám nagy erősítésnek számít, hogy visszatért Stréer Tamás, aki kimagasló teljesítménnyel örvendeztette meg a kilátogatókat. A találkozón előbb a hazaiak kezdetben jobban álltak, ám a szankiak végig kapaszkodtak, és az utolsó kör után bár az ózdiak több fát ütöttek csapatpontban, a vendégek voltak jobbak. Végeredmény SalgÓzd Teke Klub - Szanki Olajbányász SE 4-4. Havaj István elégedett volt a látottakkal, ám rossz előérzete van a bajnokságot illetően, hiszen a koronavírus mint korábban, ezután is közbeszólhat.

„Nem befolyásolta a felkészülést. Attól tartok, hogy a későbbiekben befolyásolja majd a járvány. Már egy budapesti csapat nem tudott játszani, mert valaki beteg lett, és nem tudtak kiállni. Attól tartok, hogy a későbbiekben ebből probléma lesz" - mondta Havaj István, a SalgÓzd Teke Klub elnöke.

A vendégek is nagy reményekkel vágtak neki a 2020/21-es idénynek. Cserényi Lajos szakosztályvezetőjük szerint ha jobban koncentráltak volna, meg lehetett volna a két pont. Felkészülésüket nagyban hátráltatta a járványhelyzet, ugyanis le volt zárva a csarnok, amit használnak.

„Edzéseken folyamatosan jól teljesítünk, aztán idegenben meg gyengén vagy gyengébben játsszunk. 5-600-as átlagokat dobunk otthon, itt meg hárman vagyunk 500 alatt" - nyilatkozta Cserényi Lajos, a Szanki Olajbányász SE szakosztályvezetője.

A döntetlent követően a SalgÓzd Teke Klub a tabella ötödik helyéről várja a folytatást. A következő körben a helyiek Budapestre látogatnak majd, ahol a BKV Előre SC csapatánál vendégszerepelnek majd.


623_0_t 623_1_t 623_2_t 623_3_t
623_4_t 623_5_t
Vissza