Kistérségi döntés (képgalériával)2020. szeptember 18. (péntek) 19:00 - Kistérségnews/9662_0_300.jpgFontos döntést hoztak meg a résztvevők az Ózd Kistérség Többcélú Társulásának Tanácsa ma délelőtti ülésén. A bizottság tagjai egy napirendi pontról tanácskoztak.

A megbeszélést az orvosi ügyeleti rendszer stabilizációja érdekében hívták össze. Korábban már tárgyaltak a helyi háziorvosokkal a helyzet megoldása érdekében, most pedig egy más szemszögből közelítik meg a problémát. Zárt ülés keretében tárgyalták a kérdést, amelynek eredményéről Janiczak Dávidot, a társulás elnökét kérdeztük.

„A Kistérségi Társulási Tanács közbeszerzési eljárást írt ki a mai nappal. Lényegében egy szolgáltató kerül majd kiválasztásra, aki az ügyeleti ellátást biztosítani fogja az egész kistérségben Ózd központtal. Tehát városunk tekintetében nincs változás, és az ügyelet továbbra is biztosított. Az egész kistérség számára próbálunk egy olyan hosszútávú megoldást találni ezzel a szolgáltatóval, ami a jövőben megoldja a lakosság ellátását" - mondta Janiczak Dávid, az Ózd Kistérség Többcélú Társulása Társulási Tanácsának elnöke.


662_0_t 662_1_t 662_2_t 662_3_t
662_4_t
Vissza