Egygólos vereség (képgalériával)2020. szeptember 21. (hétfő) 19:00 - Sportnews/9668_0_300.jpgElső hazai mérkőzésén is egygólos vereséget szenvedett a Lóci DSE. Az ózdi lányok a Mátészalkát fogadták az NB2-es bajnokság második fordulójában. A gyenge kezdés után ugyan még sikerült visszakapaszkodni, így félidőben döntetlen állt az eredményjelzőn. A folytatásban azonban a vendégeknek jött ki jobban a lépés.

A Hajdúböszörmény elleni egygólos, idegenbeli vereség után a Mátészalkai MTK gárdáját fogadta a Lóci DSE az NB2-es bajnokság északkeleti csoportjában. A meccset a vendégek kezdték jobban, 8-3-ig sikerült ellépniük, a mieink sok hibát vétettek. A félidő második részére összekapták magukat a lócis lányok, így a lefújáskor 16-16 állt az eredményjelzőn. Fordulás után fej-fej mellett haladtak a felek, jelentős előnyre egyik csapat sem tudott szert tenni. A küzdelemből végül a Mátészalka jött ki jobban. Végeredmény: Lóci DSE – Mátészalkai MTK 35-36. Barta Zsolt csalódottan összegezte a látottakat.

„Mondhatom azt, hogy értékelhetetlen. Kezdjük az elejével: 8-3-ra elengedtük az ellenfelet. Ez most már úgy néz ki, hogy tendencia. Múlt héten is ugyanez volt. Amikor mi megyünk folyamatosan az eredmény után, akkor nagyon nehéz nyerni. Borzasztó sok hibával játszunk, folyamatosan. Mind támadásban, mind védekezésben. Nem segítünk egymásnak védekezésben” - mondta Barta Zsolt, a Lóci DSE edzője.

A vendégcsapat edzője sem volt maradéktalanul elégedett csapata teljesítményével, de a begyűjtött két pontnak köszönhetően jó hangulatban értékelhetett.

„Nagyon küzdelmes mérkőzés volt, sok technikai hibával tarkítva. Ezért volt ez a szoros eredmény. Úgy gondolom, mindkét csapat nagy szívvel játszott, hálistennek ebből mi jöttünk ki jobban a végén. De az ózdiak foggal-körömmel küzdöttek, nagyon megnehezítették a dolgunkat, gratulálok nekik” - nyilatkozta Drabik Péter, a Mátészalkai MTK edzője.

A Lóci DSE két mérkőzés után szerzett pont nélkül áll a hetedik helyen, eddig mindkét meccsén egygólos vereséget szenvedett. A következő bajnoki fordulóban, ezen a héten szombaton Hatvanba utazik a csapat, a Marosi István Városi Sportcsarnokban legközelebb október tizedikén, a Heves ellen láthatják a lányokat a szurkolók.


668_0_t 668_1_t 668_2_t 668_3_t
Vissza