Változó oktatás2020. december 8. (kedd) 19:00 - Oktatásnews/9908_0_300.jpgDigitális formában zajlik az oktatás ezen a héten II. János Pál Katolikus Általános Iskolában. A döntést annak fényében hozták meg az illetékesek, hogy megemelkedett a betegek száma, illetve több pedagógus olyan krónikus betegségben szenved, amely veszélyeztetettekké teszi őket.

A tagóvoda ugyanakkor továbbra is nyitva áll, így oda a megszokott módon járnak a gyermekek. A tervek szerint szombaton értesítik majd a szülőket, hogy a jövő héten miként valósul meg az iskolában az oktatás. A vezetőség ugyanakkor mindenképp arra törekszik, hogy együtt lehessenek, ugyanis számukra ez az esztendő egyik legfontosabb hete, hiszen Jézus születésének ünnepére készülnek. Emellett adományokat is kapnak majd, amelyeket szeretnék személyesen átadni a fiataloknak.

„A harmadik gyertyát is együtt szeretnénk meggyújtani. Az sem titok, hogy Budapestről ezen a héten adományt várunk. Ezt a Fokoláre mozgalom, valamint az egyik fővárosi testváriskolánk a Néri Szent Fülöp Katolikus Általános Iskola, illetve egy osztrák-magyar alapítványi iskola tanulói, szülők és dolgozók gyűjtöttek számunkra játékokat és édességeket. Ez az adomány meg fog érkezni ezen a héten pénteken, melyet a kollégáimmal cipős dobozokba osztjuk, és ezt szeretnénk a gyerekeknek ünnepélyes keretek között átadni az utolsó napokon” - mondta Kocska Ágnes, a II. János Pál Katolikus Általános Iskola igazgatója.

Vissza