Nőnapot ünnepeltek az Ózdi Nyugdíjas Klub tagjai
Város
2022. márc. 10.

Nőnapot ünnepeltek az Ózdi Nyugdíjas Klub tagjai

Nőnapot ünnepeltek az Ózdi Nyugdíjas Klub tagjai. Az eseményen az ÓMI Zenés Színház működött közre. A produkciók végén a férfiak egy-egy szál rózsával lepték meg a hölgyeket.

Az Ózdi Nyugdíjas Klub tagjai megtöltötték a Civil Ház nagytermét. A járványügyi korlátozások enyhítése lehetővé tette, hogy ismét eseményeket szervezzenek és nagyobb létszámban gyűljenek össze. A tegnapi találkozó apropója a nőnap volt. Szép számmal érkeztek a hölgyek, azonban férfiakból sem volt hiány.

„A nőnapi rendezvényünkön vagyunk most, amit már hosszú ideje szerveztünk. Nagyon vártuk már, hogy vége legyen a pandémiának és lehetőség legyen a személyes találkozásra is a tagságunkkal. Havi program szerint működik a klubunk, ennek a hónapnak pedig az első rendezvénye ez az esemény” - emelte ki Schlögl Zoltánné, az Ózdi Nyugdíjas Klub elnöke.

Az esemény meghívott vendégei között köszöntötték Janiczak Dávidot, Ózd város polgármesterét, aki szólt is megjelentekhez. Megfogalmazta, hogy élvezni kell a pillanatot és örülni a közösen töltött időnek. Hozzátette, hogy ők képezik a család összetartó erejét, ezért megfelelően meg kell ünnepelni őket.

„Nagy örömmel vettem a nyugdíjas klub meghívását. A vírushelyzet sajnos már évek óta nem tette lehetővé a rendezvények megtartását, úgyhogy most végre, 2022-ben nőnapot köszönthetünk itt, az egyesület tagjaival közösen. Mindig szép számmal összegyűlnek és mindig jó műsorokkal szolgálnak a közönség számára, úgyhogy bízom benne, hogy a mai nap is egy ilyen sikeres és jókedvű nap lesz. Jó végre itt lenni az ő társaságukban” - fogalmazott Janiczak Dávid, polgármester.

A délutánt az ÓMI Zenés Színház tagjainak produkciója színesítette. Felcsendültek olyan dallamok, amikre mindenki mozgásba lendült, valamint a művészekkel együtt énekeltek. Akadt azonban egy vállalkozó kedvű férfi is, aki versbe öntött gondolatokkal köszöntötte a hölgyeket.

„A nők megérdemlik, hogy egy évben egyszer legyen egy olyan nap, amikor őket ünnepeljük. Ez nem azt jelenti, hogy év közben ne adjunk figyelmet nekik és ne kényeztessük őket. Én azt szeretném, ha az év minden napján figyelmet szentelnénk nekik, és mindenki megadná a nekik járó tiszteletet” - mondta Pető István, az Ózdi Nyugdíjas Klub tagja.

A produkciókat követően a férfiak egy-egy szál rózsával köszöntötték fel a hölgyeket. Mindenki örömmel fogadta a kedves gesztust, nagyon jól esett számukra ez a kis figyelmesség. Az eseményt közös vacsorával zárták.