Siker – Hatalmas tömeg a Hétvölgy Fesztivál első napján, ma jön a folytatás
Szabadidő
2022. máj. 28.

Siker – Hatalmas tömeg a Hétvölgy Fesztivál első napján, ma jön a folytatás

Tömegeket vonzott az V. Hétvölgy Fesztivál.

Sok embert vonzott az V. Hétvölgy Fesztivál első napja. A rendezvényen Kollányi Zsuzsi, a Sunrise, Radics Gigi, a Remorse és a Balkan Fanatik lépett a színpadra. A szervezők igyekeztek olyan előadókat városunkba csábítani, akik minden korosztályt megmozgatnak. Ezt sikerült is, hiszen délutánra a város apraja-nagyja az Ifjúsági Parkban szórakozott. Volt látványfestés, de a kilátogatók sok más programból is válogathattak.

Utoljára 2019-ben rendezhették meg a Hétvölgy Fesztivált városunkban. A koronavírus járvány miatt ugyanis nem volt erre lehetőség. Pedig igény az volt az ózdiak részéről a kikapcsolódásra. A pandémiás időszak mindenkire nagy terhet rótt. A lakosság várta már nagyon, hogy kicsit kiereszthessék a gőzt. Erre pedig remek lehetőség adódott a két napos programsorozaton. Az V. Hétvölgy Fesztivál első napján, vagyis pénteken kora délután kezdődött a mulatság. A szervezők célja volt, hogy folyamatosan fenn tartsák az emberek érdeklődését. Az esemény egyik különlegessége, hogy két színpadon követhették a történéseket a kilátogatók.

Kollányi Zsuzsi a StereoTone zenekar énekesnője volt hat éven keresztül. Az ózdi születésű rapperrel közösen előadott dal után még népszerűbbé vált. Az Ifjúsági Park színpadán legismertebb számai csendültek fel, mint például az Eszembe jutottál és a Valahonnan.

Rengeteg koncert van szerencsére. Illetve egy fél éve dédelgetem, hogy be kellene fejeznem dolgokat, amiket még tavaly elkezdtem. Legalább három-négy dalom vár klipre. Úgyhogy most próbálok mindennek a végére érni.” - mondta Kollányi Zsuzsi előadó

Az úton felállított emelvényen elsőként a Sunrise együttes lépett fel. Fél nyolctól pedig már Radics Gigit hallgathatták a jelenlévők a park közepén. A fiatal hölgy az egyik népszerű tehetségkutatót nyerte meg 2012-ben.

Az elmúlt években többször szerepelt különböző műsorokban zsűritagként és versenyzőként is. Járt már máskor is városunkban koncertezni. Most legismertebb dalain túl új szerzeményeket is hallhattak tőle az érdeklődők.

Rengeteg saját dalt hoztam. Most kicsit frissült a lista. Új hangszerelést kaptak a dalok és remélem, hogy tetszeni fog a közönségnek. Lehet, hogy lesznek olyan dalok, amit még nem hallott tőlem a többség, de szívből remélem, hogy meg fogják szeretni.” - nyilatkozott Radics Gigi énekesnő

A Remorse zenéjére már újból a főúton tombolhattak a rajongók. Este tíztől pedig a Balkan Fanatik szolgáltatta a talpalávalót a közönségnek.

A zenekar tagjai szeptemberben ünneplik húsz éves fennállásukat egy nagy koncerttel, ahová majd az ős Balkan Fanatikból is hívnak vendégfellépőket. Az ózdiaknak többek között A Feljött a nap és a Repülj madár című szerzeményekkel kedveskedtek.

A legfantasztikusabb hangulatú dalainkat hoztuk el. Reméljük, hogy nagyon jó hangulatot sikerül majd teremtenünk. Ez általában jellemző a koncertjeinkre, úgyhogy most odapirítunk az ózdi közönségnek is, nagy szeretettel.” - nyilatkozott Lepés Gábor és Tzortzoglou Jorgosz, a Balkan Fanatik alapító tagjai

Akik kilátogattak az első napra, számos kísérő program közül válogathattak, öt koncerten is részt vehettek, valamint nézelődhettek a vásári forgatagban egyaránt. Azonban ezzel a nappal nem ért véget a fesztivál, hiszen az esemény szombaton is folytatódott.