Ismeretlen elkövető
Város
2021. szept. 10.

Ismeretlen elkövető

Betörték egy autó ablakát egy téglával pár nappal ezelőtt az esti órákban az autóbusz-állomás környékén, azonban semmi értéket nem vittek el belőle.

Fűkő Krisztián vasárnap este nyolc óra körül érkezett az autóbusz-állomásra a miskolci busszal, majd a közelben parkoló gépjárművéhez sietett. Látott egy gyanús alakot elsétálni, de akkor még nem gondolt semmi rosszra, nem tulajdonított neki különösebb jelentőséget. Beszállt az autóba, és akkor vette észre, hogy az ülés tele van üvegszilánkkal. A hátsó ülésen pedig egy tégla hevert.

Egy idős úriember tartózkodott ekkor az utcán a közelben. Megkérdezte tőle hogy nem hallott-e furcsa zajokat. Az úr igennel felelt. Két pukkanásra volt figyelmes, egyiket a betört ablakú jármű irányából, másikat pedig az autóbusz-állomás felől. Látni azonban nem látott semmit.

Mikor jobban szemügyre vette kocsiját, akkor látta meg, hogy a rendszámtáblája is le volt törve. Jobb első ablaka pedig teljesen tönkrement. Azonnal értesítette a rendőrséget. Több fotót is készített a járműről, amelyet feltöltött a legnagyobb közösségi oldalra.

„Írtam egy dühös posztot a történtek után. Azon már több száz megosztás van, nagyon segítőkészek voltak az emberek. Kommentekben is, és privát üzenetben is sokan jelezték, hogy nem én vagyok az egyetlen, akivel ez történt. Több ilyen eset is volt, hogy betörték az autót, de semmit nem loptak el a kocsiból” - mondta Fűkő Krisztián.

A rendőrségen feljelentést tett. Az egyenruhások jelenleg is azon dolgoznak, hogy fény derüljön az elkövető személyére. A közelben lévő kamera felvételeinek beszerzése is folyamatban van. A fiatalembernek pedig jelzik, ha bármit megtudtak ezzel kapcsolatban.