Hazai siker
Sport
2021. szept. 16.

Hazai siker

Győzelemmel folytatta szereplését az Ózd Városi Sportegyesület a férfi NB II-es asztaliteniszbajnokság második fordulójában. A mieink a Gödöllői Sport Klub I. számú csapatát látták vendégül.

Nehéz mérkőzéssel kezdte meg hazai szereplését az Ózd Városi Sportegyesület asztalitenisz szakosztálya. A mieink a Gödöllői Sport Klub I. számú együttesét fogadták. A találkozót nagyon jól kezdték az ózdiak, ugyanis mindkét páros meccsüket megnyerték. Ezt követően is lendületben maradtak, de a vendégek igen komoly ellenállást tanúsítottak. A játékosok ugyanakkor higgadtak maradtak és taktikus játékkal felőrölték az ellenfelet. Végeredmény: Ózd Városi Sportegyesület - Gödöllői Sport Klub I. 12:6.

„Reméljük, hogy ez a szezon már vírusmentes lesz, mert az előző kettőbe elég rendesen beleszólt. Reméljük, hogy végig tudjuk játszani az idényt. Két régi-új játékost sikerült igazolnunk. Szűcs Józsefet Miskolcról, aki korábban játszott már nálunk NB II.-t, valamint Gadóczi Gábort, aki ózdi kötődésű szintén a csapatunkat erősíti. Emellett, ha minden jól megy szeptember 19-én már indul a megyei bajnokság is” - mondta Kovács Attila, az ÓVSE asztalitenisz szakosztályának elnöke.

A Gödöllői Sport Klub I. kemény összecsapásra készült, és be is jött a számításuk. A nemrég átadott asztalitenisz csarnokuknak köszönhetően folyamatosan tudtak készülni a nyáron, és megerősödve, nagy reményekkel vágnak neki az új szezonnal.

„Egyből a második fordulóval kezdünk, sajnos az első kiesett, halasztani kényszerültünk. De felkészülten jöttünk, bízva abban, hogy jól fog menni a játék. Nyolc hét utánpótlás felkészülési táborral telt nekünk a nyári szünet. Bízunk benne, hogy magunkhoz mérten minél jobban fogunk a tabellán végezni. Reméljük, hogy mindenki a legtöbbet fogja kihozni magából” - nyilatkozta Kovács Máté, a Gödöllői Sport Klub I. csapatkapitánya.

Most egy hét pihenő vár az ÓVSE játékosaira, ám két hét múlva ismét egy kemény összecsapás következik. Akkor a HRT Spedition Egri Asztalitenisz Klub vendégeként lépnek majd pályára, hogy megszerezzék a győzelmet.