Hazai vereség
Sport
2021. szept. 28.

Hazai vereség

Vereséggel folytatta szereplését a Lóci DSE a felnőtt női együttese az NB II. észak-keleti csoportjának második fordulójában.

Nehéz mérkőzéssel kezdte meg hazai szereplését a Lóci DSE felnőtt női együttese a NB II. észak-keleti csoportjának második fordulójában. A Mátészalkai MTK igen jó játékerőt képvisel, így biztos volt a kemény küzdelem. Néhány percig fej-fej mellett haladtak a csapatok, majd néhány gólos előnyt alakítottak ki a vendégek. A félidő második felében még inkább beleerősített a Mátészalka, így 17-23-as vezetésüknél vonulhattak pihenőre a felek. A második játékrészben folytatódott a tendencia, sőt tovább nőtt a különbség a két gárda között. A lefújás pillanatában 11 egységgel mentek a fekete mezesek. Végeredmény: Lóci DSE -  Mátészalkai MTK 31-42.

„Hála Istennek letudtuk a két legnehezebb mérkőzésünket. Sokkal jobb eredményre számítottam, a kapott gólok számához nem tudok hozzászólni. A védekezésünkkel nem tudom, hogy mit kellene kezdenünk. Mindent próbáltunk, hatos fal, nyitott védekezés, emberfogás. Gyengénk vagyunk lábbal, a nagyobb darab játékosok mindig bedarálnak minket” - mondta Tomolyáné Bak Judit, a Lóci DSE vezetőedzője.  

A vendégeknek jól indult a bajnokság, ugyanis az eddigi két mérkőzésükön összesen 81 gólt szereztek. Vezetőedzőjük elégedett volt a látottakkal, de szerinte még van hátra feladat bőven a nehezebb összecsapások előtt.

„A mai nap egész jó volt. Védekezésben még van mit fejlődni, de a belső három játékosom cserélődött, ezért még nem vagyunk kellően összeszokva. Ez meccsről meccsre jobb lesz. Kellően agresszívak voltunk, támadásban pedig azt csinálták, amit kértem tőlük. Higgadtan játszottak” - értékelt Márkus Peónia, a Mátészalkai MTK vezetőedzője.  

A mieink két vesztes mérkőzést követően készülnek az újabb próbatételekre. A következő körben a Vitka SE ellen javíthatnak majd. Ekkor ismét a Marosi István Városi Sportcsarnokban igyekeznek megszerezni a győzelmet és a két bajnoki pontot.