Hatodik forduló
Sport
2021. nov. 2.

Hatodik forduló

Vereséggel folytatta szereplését az Ózd Városi Sportegyesület a férfi NB II-es asztaliteniszbajnokság hatodik fordulójában. A mieink a Szerencs Városi SE I. számú csapatát látták vendégül.

Nehéz mérkőzéssel folytatta hazai szereplését az Ózd Városi Sportegyesület asztalitenisz szakosztálya, ugyanis a tabella első helyén álló Szerencs Városi SE I. számú együttesét látták vendégül. A találkozót jól kezdték az ózdiak, ugyanis a két páros meccsből az egyiket megnyerték. Ezt követően a vendég csapat megfontolt, taktikus játékkal felőrölte a hazai csapatot. Végeredmény: Ózd Városi Sportegyesület - Szerencs Városi SE I. 4:14.

„Eddig veretlenek vagyunk, úgyhogy az idejövetelünknek a célja az, hogy ezt továbbra is megőrizzük. Nyilván ismerem az ózdi játékosokat, mind jó emberek és jó játékosok, de továbbra is az a célunk, hogy az NB II-t megnyerjük, ezért is tettem azt, hogy két új játékost igazoltam, és hát úgy tűnik, hogy eddig beigazolódott az igazolásunknak a célja, merthogy eddig minden meccset megnyertünk” - mondta Köllő András, a Szerencs Városi SE asztalitenisz szakosztályának vezetője.

A hazai csapat számított rá, hogy nehéz összecsapás előtt állnak. A páros mérkőzések után már lehetett látni, hogy a szerencsiek taktikája hatásosabbnak bizonyult. Az egyéni megmérettetéseknél pedig nagy előnyre tettek szert.

„Több halasztást követően sikerült összehoznunk ezt a mérkőzést. A mérkőzésnél nem mi vagyunk az esélyek azt el kell mondani. Szerencs csapata a tabella vezető veretlenül. Nyáron nagyon megerősödtek két erdélyi idegenlégióssal. A céljuk az NB I-be kerülés, ez látszott is az első páros mérkőzésen” - nyilatkozta Kovács Attila, az Ózd Városi Sportegyesület asztalitenisz szakosztályának elnöke.

A vereség nem törte le a csapat kedvét. November 6-án, azaz szombaton egy elhalasztott összecsapást pótolnak be, amikor is Dunakeszi gárdáját látják vendégül a Marosi István Városi Sportcsarnokban. Az edzéseket követően újult erővel lépnek majd a pályára, hogy megszerezzék a győzelmet.