Kiütéses győzelem
Sport
2021. nov. 21.

Kiütéses győzelem

Győzelmet aratott az Ózd-Sajóvölgye együttese, 5-0 arányban múlták fölül a Sajószentpétert. Így a tabella első helyén zárták az őszi idényt a megyei másodosztályban.

Az Ózd-Sajövölgye együttesét idén utolsó alkalommal láthatta a közönség a stadion centerpályáján. Az első félidőben három gólt szerzett a hazai csapat, a szünet után pedig még kétszer zördült meg a Sajószentpéter SZSE hálója. A meccsen Pataki Roland kettő, míg Jakab Norbert, Takács Tamás és Fábián Bence egy-egy találatot jegyzett. A vendégeknek kilencven perc alatt sem sikerült szépíteni. Végeredmény: Ózd-Sajóvölgye SE– Sajószentpéter SZSE 5-0.

„Igazából úgy jöttünk erre a mai meccsre, hogy mindenféleképpen a három pontot meg kell szereznünk, hogy a félévet stabilan bebiztosítsuk, mint elsők. Úgy gondolom, hogy látszott a teljesítményen, hogy év végi meccs, de a lényeg a három pont” - mondta Pataki Roland, az Ózd-Sajóvölgye SE játékosa.  

A sajószentpéteriek megbízott edzője úgy véli, hogy a szezon második fele sikeresebb lesz, hiszen a csapat fiatalokból áll, akiknek csak gyakorlásra van szüksége. Nem kizárt, hogy egy-két igazolással is megpróbálnak erősíteni a keretükön.

„Őszintén megmondom, hogy esélytelenként érkeztünk. Igyekeztünk megnehezíteni az ellenfél dolgát, hiszen bajnokesélyesek. Időnként ez sikerült is, természetesen a jó erőkből álló ózdi csapat magasabb fordulatszámmal játszott, ami gólokban is megmutatkozott” - nyilatkozta Kocsis Zoltán, a Sajószentpéteri Sportegyesület megbízott edzője.

Az Ózd-Sajóvölgye a győzelemnek köszönhetően a tabella első helyén zárta az őszi idényt. A vírusidőszakra való tekintettel a szokásosnál hosszabb szünet vár a csapatra, mielőtt belevágnak a tavaszi szezon előtti felkészülésbe. A cél továbbra is a bajnoki cím megszerzése.