Együtt Monáért (képgalériával)2021. február 19. (péntek) 19:00 - Híreknews/10095_0_300.jpgGyűjtés indult egy beteg kislány javára városunkban. Traszik Mona három és fél éves, egy éves korában vese szarkómát diagnosztizáltak nála, amelyre meg is műtötték. A panaszmentes időszakot követően azonban, körülbelül egy hónapja tíz centiméteres daganatot találtak a bordáján. A beavatkozás pedig elég kockázatos. A „Helping our little Mona” elnevezésű facebook oldalon lehet nyomon követni a történéseket vele kapcsolatban.

Az egyébként Németországban élő, de ózdi kötődésű család jelenleg Debrecenben tartózkodik, ott próbálják megtalálni a helyes gyógymódot számára. Mint minden, ez is rengeteg költséggel jár. Ózdi vállalkozók próbálnak segítséget nyújtani nekik, és megkönnyíteni a mindennapjaikat. A Zrínyi út 2/A szám alatt található körömstúdió tulajdonosa, Éliásné Kovács Erika tombolahúzást kezdeményezett. Az akcióhoz már sokan csatlakoztak, vállalkozók és magánszemélyek is. Aki szeretne segíteni egészen március 15-ig megteheti, akár felajánlással, akár tombolavásárlással. Ezen a napon húzzák ki a nyerteseket majd, amely a vállalkozás közösségi oldalán élőben lesz nyomon követhető.

„Gyermekkori barátnőm Eszter és neki a kislánya beteg. Én is két gyermeknek vagyok az édesanyja. Szerintem mindenki a szívén viseli ezt a történetet. Nagyon sokan szeretnének segíteni. Úgy gondoltuk, hogy egy jótékonysági tombolahúzásba kezdünk. Különböző vállalkozók ajánlottak fel tárgyakat, szolgáltatásokat. Ezeket hozzák be az üzletbe, ajánlják fel. A megvásárolt tombolákból származó bevétel teljes összegét átutaljuk a család részére” - mondta Éliásné Kovács Erika, szervező.


0095_0_t 0095_1_t 0095_2_t 0095_3_t
0095_4_t 0095_5_t 0095_6_t
Vissza