Ismét elvitel2021. június 11. (péntek) 19:00 - Városnews/10408_0_300.jpgMegszűnt a szociális étkeztetéssel kapcsolatos korlátozás. Jövő héten újra elviteles rendszer működik majd Ózdon is. Tegnap, vagyis június 10-én jelent meg a Magyar Közlönyben az a kormányrendelet, amelyben szabályozzák a szociális alapellátások működését, és ez a mától hatályos. Ez pedig befolyásolja a jövőbeni menetet városunkban.

Bányai Zsuzsa az Ózd és Térsége Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Integrált Intézmény igazgatója elmondta, hogy kell egy kis idő számukra míg át tudnak állni a normál kerékvágásba. Ez azt jelenti, hogy akik a megszorító szabályozások előtt elvitellel kérték az ebédet, viszont a korlátozások alatt nem vették igénybe kiszállítással a szolgáltatást, be kell menniük a Bolyki főút 15. szám alá átvenni ebédjegyüket.

„Jövő hét csütörtöktől fogjuk tudni biztosítani elvitellel az étkeztetést. Azok, akik a korlátozások idején kérték a kiszállítást, de korábban elvitellel kérték az étkeztetést, azok meg fogják kapni a kiszállításos ebéddel az ebédjegyüket, tehát nekik nem kell bemenni a Bolyki Tamás 15. szám alá, mert nekik kivisszük az ebédjegyeket. Csak azokat várjuk jövő héten hétfőtől az ebédjegyekért, akik nem kérték a kiszállításos étkezést” - mondta Bányai Zsuzsa, az Ózd és Térsége Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Integrált Intézmény igazgatója.

Vissza