Széleskörű együttműködés (képgalériával)2021. augusztus 2. (hétfő) 19:00 - Politikanews/10549_0_300.jpgVárosunkba látogatott ma Gyöngyösi Márton. A Jobbik Európai Parlamenti képviselője, a párt elnökhelyettese közös kitelepülésen vett részt a Városház téren az előválasztás helyi jelöltjével, Farkas Péter Barnabással. Ennek alkalmával aláírásokat gyűjtöttek, és programjukról, célkitűzéseikről tájékoztatták az embereket. A párt ózdi képviselőivel szombatonként a Városi Piac területén találkozhatunk majd.

Többen is odamentek a Jobbik kitelepülő standjához ma délelőtt, amelyet a Városház téren állítottak fel. Az eseményhez kapcsolódóan Ózdra látogatott a Jobbik Európai Parlamenti képviselője, a párt elnökhelyettese Gyöngyösi Márton is. Ő jelenlétével is támogatni kívánta az előválasztás helyi jelöltjét, Farkas Péter Barnabást. A beszélgetések során többek között a bérek ügye is terítékre került.

„Legfontosabb a béreknek a kérdése, hiszen a nyugat-európai átlaghoz képest rendkívül alacsonyak. Nem csak a minimálbér, minden nemű és minden jellegű bér. Akár a közfoglalkoztatottaknak a juttatása is mélyen alul van, amiből sem megélni nem lehet, sem igazából, ahogy a Kormány teszi, dicsekedni sem” - mondta Farkas Péter Barnabás, a Jobbik Magyarországért Mozgalom országgyűlési előválasztási jelöltje.

Farkas Péter Barnabás emellett a kis-és középvállalkozások segítését is kiemelte. Ehhez kapcsolódóan egy olyan támogatási rendszert alakítanának ki, amellyel biztosítani lehet a gazdaság normális működését. A mai kitelepülés másik résztvevője, Gyöngyösi Márton jelenleg egy országjáráson vesz részt. Ennek során olyan településekre látogat el, ahol az ellenzéki összefogás a legalkalmasabb jelöltet támogatja.

„Az egyik legfontosabb kihívás az, hogy lebontsuk azt a rendszert, amit a Fidesz az elmúlt tizenegy, tizenkét évben kiépített, és amely alapvetően felszámolta azt a jogállami keretet, ami kialakult Magyarországon az elmúlt harminc évben. Visszatértünk egy olyan rendszerhez, ami talán még a Kádár-rendszert megelőző Rákosi-rendszerre volt jellemző. Nekünk az a legfontosabb feladatunk, hogy ettől a rendszertől szabadítsuk meg ezt az országot” - hangsúlyozta Gyöngyösi Márton, a Jobbik Európai Parlamenti képviselője, a párt elnökhelyettese.  

Gyöngyösi Márton kiemelte, fontos tudatosítani az emberekben, hogy valamennyi választókerületben előválasztásokat fognak tartani. Annak első fordulóját egyébként szeptember 18-a és 26-a között rendezik meg. A párt elnökhelyettesével készített beszélgetést az Ózdi Városi Televízió augusztus 9-ei, Háttér című magazinjában tekinthetik majd meg.


0549_0_t 0549_1_t 0549_2_t 0549_3_t
0549_4_t 0549_5_t 0549_6_t
Vissza