Megtartják2015. július 30. (csütörtök) 19:00 - Városnews/3528_0_300.jpgAz időjárás nem lesz akadálya a péntek esti strandpartinak. Az országos Strandok Éjszakája rendezvénysorozathoz idén először csatlakozott az ózdi fürdő. A zenés esten csocsó és darts bajnokság, valamint DJ várja majd a szórakozni vágyókat. Az előkészületek már a végéhez közelednek.

Szokatlanul csendesek a medencék az ózdi strandon, az időjárás nem kedvez a napokban a fürdőzésnek. Az előkészületek viszont lázasan folynak, nyírják a sövényt, és takarítják a füves területet. A Városi Strandfürdőben ezen a héten pénteken, július 31-én éjszaka is nyitva lesz, egy zenés partival, csocsóval és darts bajnoksággal várják a fiatalságot.

„A Magyar Fürdőszövetség hirdette meg a Strandok Éjszakája rendezvényt, amelyhez idén először Ózd is csatlakozott. Ezzel a színes zenés esttel szeretnénk kedveskedni a vendégeknek" - mondta Kálmán Balázs, az Ózdi Városi Strand vezetője.

A Strandok Éjszakája egyébként országszerte mintegy ötven helyszínen várja a fürdőzőket. Holnap este a medencéket is használhatják majd a vendégek. Kálmán Balázs kiemelte, fürdőzésre természetesen lesz lehetőség, de csak az érvényes házirend betartásával, vagyis megfelelő, fürdésre alkalmas ruhában, a medencékben pedig ezen az éjszakán sem lehet enni és inni.

A múlt heti kánikula után kissé hűvösebbre fordult az időjárás, ami nem igazán kedvez a strandolásnak. De a rossz idő ellenére is megtartják a Strandok Éjszakáját, így holnap este nyolc és éjfél között nyitott kapukkal várják majd az érdeklődőket.

Vissza