Tizennyolc-nulla (képgalériával)2020. január 14. (kedd) 19:00 - Sportnews/8903_0_300.jpgFölényes győzelmet arattak az Ózd Városi Sport Egyesület asztaliteniszezői. A mieink a Szerencs második csapatával mérték össze tudásukat az NBIII Észak-Magyarország B csoportjának 10. fordulójában. A pingpongosok legközelebb a MEAFC második együttesével küzdenek meg idegenben.

Ismét pingponglabda pattogásától volt hangos az Árpád Vezér Úti Általános Iskola tornaterme. A Ózd VSE asztaliteniszezői ezúttal a Szerencs II. csapatával találkoztak. A mérkőzés során a hazaiak ellenállhatatlanul játszottak, szinte egyetlen szettet sem engedtek ki a kezükből. A végeredmény jól mutatja a két csapat közötti különbséget. Ózd VSE – Szerencs II. 18 – 0.

„Sajnos előre borítékolható volt, nagy meglepetést nem tudtunk okozni. Eleve foghíjasan jöttünk, sérülésekkel tarkítva. Hárman jöttünk el a négy fő helyett” - mondta Csorba István, a Szerencs II. játékosa.

Csorba István hozzátette, hogy a csapatban van egy fiatal tehetség, aki miatt végig szeretnének menni az NBIII-as küzdelemsorozaton. Az ifjú Sárossy Balázs bár szettet most nem nyert, jól szerepelt az idősebbek közt. A Szerencs legközelebb az Egri VSI-Pálosi II. csapatával küzd meg. A mieink a következő mérkőzéstől is hasonló eredményeket várnak.

„A következő mérkőzéseket is meg tudjuk nyerni. A következő héten szünet lesz” - nyilatkozta Gátsik Antal, az ÓVSE Asztalitenisz Szakosztályának szakosztályvezetője.

Az Ózd VSE Asztalitenisz Szakosztálya legközelebb február másodikán küzd meg a MEAFC második csapatával a miskolci Egyetemvárosban.


903_0_t 903_1_t 903_2_t 903_3_t
Vissza