Minden jegy elfogyott!2020. január 16. (csütörtök) 19:00 - Kultúranews/8913_0_300.jpgMintegy öt perc alatt elfogyott az összes belépő a PóZdium negyedik állomására. Január 27-én hétfőn Bukovinszky Zsolt beszélgetőpartnere Szinetár Dóra Jászai Mari-díjas színésznő, énekesnő lesz.

Ettől az évtől a nagy érdeklődésre való tekintettel a jegyek kiadásának rendje a nézői igényekhez igazodva változott. Mindig egy előre meghirdetett napon, a délutáni órákban van lehetőség átvenni azokat az Olvasó jegypénztárában. A városi televízió több megkeresést is kapott azzal kapcsolatban, hogy miért nem a Színházteremben zajlanak az előadások.

A PóZdiumot kizárólag talkshow jelleggel van mód elkészíteni, mivel az Ózdi Városi Televízió egy pályázat útján kapott lehetőséget a megvalósítására. Ez magában foglalja azt, hogy a nézők szinte testközelből láthassák a beszélgetést. A széksorok kialakítása is ennek megfelelően zajlik, az ülőhelyek számát pedig az első beszélgetést követően megemelték. Emellett a résztvevők általában szót válthatnak, közös fotót készíthetnek az aktuális vendéggel. A színpadi eseményeket több kamerával rögzítik, az egyes beszélgetéseket később műsorra is tűzik. Az Olvasó Színháztermében nem adottak a feltételek sem a felvétel ilyen jellegű elkészítéséhez, sem a bensőséges hangulat megteremtéséhez.

Vissza