Közte kilenc (képgalériával)2020. október 18. (vasárnap) 15:01 - Sportnews/9761_0_300.jpgFölényes győzelmet aratott a Szikszó ellen az Ózd-Sajóvölgye a megyei másodosztályú labdarúgó-bajnokság tizedik fordulójában. Sándor Zoltán tanítványai tíz-egyre múlták felül a középmezőnyhöz tartozó ellenfelüket. Ezzel továbbra is a dobogó harmadik fokát foglalják el, így várhatják a Borsodnádasd elleni rangadót.

Az elmúlt hetek esőzései miatt játékra alkalmatlan volt a Városi Stadion centerpályája, ezért a füves edzőpályán fogadta a Szikszót az Ózd-Sajóvölgye a megyei másodosztályú labdarúgó-bajnokság tizedik fordulójában. A mieink lendületesebben kezdtek, sikerrel kamatoztatták gyorsaságukat a felázott talajon is, és már a hatodik percben megszerezték a vezetést. A rosszul kimozduló kapus mellett Horváth passzolta középre a labdát, amelyet Szilágyi továbbított a hálóba. A 23. percben újra Szilágyi volt eredményes, egy szöglet után lecsorgó labdából. Két perccel később Jakab növelte háromgólosra az ózdi előnyt. Nem adta fel azonban a Szikszó. A harmincadik percben Molnár kapott labdát a bal szélen, lendületből öt hazai védő mellett vitte el, és a kapust átemelve szépített. A 4-1-es félidei eredményt Jakab állította be, miután egy felívelt szabadrúgás után szépségdíjas mozdulattal vette be Czimbalmos kapuját.

Fordulás után sem vettek vissza a mieink. Pogonyi két, Horváth, Szilágyi, Tóth és Orosz pedig egy-egy góllal járult hozzá a 10-1-es végeredményhez. Ezzel az Ózd-Sajóvölgye továbbra is harmadik a tabellán. A következő körben a listavezetőhöz látogatnak, Borsodnádasdon vívják a szomszédvárak rangadóját.


761_0_t 761_1_t 761_2_t 761_3_t
761_4_t 761_5_t 761_6_t
Vissza